vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bugun server lar neden kapanmadi duyuru filanda goremedim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 her hafta kapancak diye bi olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ben oynadigimdan beri kapaniyor ve ben uzun zamandir oynuyorum cidden merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 haber bölümünde yazmazsa kapanmaz, bazen 15 dakkalık restart atıyolar sabah erken vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Hic kapanmadi endise ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Eskiden böyle restart olayı yoktu, eşek gibi 6 saat beklerdik tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 vimpir senin kendine özel actığın konun yok mu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 vimpir said: Ben oynadigimdan beri kapaniyor ve ben uzun zamandir oynuyorum cidden merak ettim :) okadar uzun süre geçti mi sen oyuna başlayalı yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 1,5 sene olucak sanirimda cidden her carsamba sabahi 12 i bekledigim icin sordum amma garipsediniz haaaa(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 vay be vakit ne kadar hızlı geçio.. vimpirin hunter kastığı zamanlar dün gibi aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Torondor said: vay be vakit ne kadar hızlı geçio.. vimpirin hunter kastığı zamanlar dün gibi aklımda hunter hic erkeksi değil diyip blood elf mage kastığı günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 vimpir git kendi topic ine yaz olm görüntü kirliliği yapma plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar