Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 su anda kablo net kullaniyorum uydu net mi ne oyle birsey diyorlar. fakat yavas geliyor, degistirmek lazim. boyle aylik 100 tl yi asmadan en hizli ve en iyi servisi veren kimdir, ayrica abonelik turunu de yazarsaniz sevinirim. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sitede falan yaşıyorsan güzel olaylar var öyle yerlere. ben apartmanda yaşıyorum 1 den 8e kadar adil kullanımlı ttnet tarifesi kullanıyorum. hız 15gbden sonra 512 kbsye düşmeli ama düşmüyor. yani aylık 49 liraya sınırsız kullanıyorum. 7 mbit falan çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mohawk2 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 super online fibernet download ve upload hızları bence tüm avrupanın kötüsü down stream / upstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bu konuda kıyaslamak kulak dolgunluguyla orantılı sonucta telekomdan baska hiç birini kullanmadım ayrıca neredeyse %10 luk dilim başka sağlayıcıya geçmek için başvuru yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sagolun, ben en iyisini sormustum ama, bu adsl nin 2 mbit sinirsizi ne kadar mesela aylik? veya 1 mbit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bir de su var, ben evden cikip belli bir urun almak durumunda kalmiyim, butun modeminden wireless routera kadar onlar getiriyorlar mi eve, baglantisini vesaire herseyini yapiyorlar mi? edit: su anda ttnet internet sitesinden baktim 2 mbit 63 tl 4 mbit 88 tl diyor, uygun geldi, bir de vdls2 diye birsey var 110 tl 16 mbit, deger mi sizce, benim amacim dizi izlerken veya film internetten takilmadan izliyim, bir de download yaparken hizli olsun mesela 250 kbps tarzi su anki 60 kbps ile indiriyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Myshkin said: sitede falan yaşıyorsan güzel olaylar var öyle yerlere. ben apartmanda yaşıyorum 1 den 8e kadar adil kullanımlı ttnet tarifesi kullanıyorum. hız 15gbden sonra 512 kbsye düşmeli ama düşmüyor. yani aylık 49 liraya sınırsız kullanıyorum. 7 mbit falan çekiyor. bunu bir kaç kişiden daha duydum geçicem ama hız düşerse bu sefer ben madur kalıcam cesaret edemiyorum açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 KillerLord said: Myshkin said: sitede falan yaşıyorsan güzel olaylar var öyle yerlere. ben apartmanda yaşıyorum 1 den 8e kadar adil kullanımlı ttnet tarifesi kullanıyorum. hız 15gbden sonra 512 kbsye düşmeli ama düşmüyor. yani aylık 49 liraya sınırsız kullanıyorum. 7 mbit falan çekiyor. bunu bir kaç kişiden daha duydum geçicem ama hız düşerse bu sefer ben madur kalıcam cesaret edemiyorum açıkcası :) Kesinlikle 8mbite kadar olanı tavsiye etmiyorum.. Kafalarına göre bağlantı hızını degistiriyorlar öle statik bir hız yok Ayrıca bal gibi düsüyor baglantın hatta yükselmiyor. Ay basinda resetlenmesi gerek ama hala 1mbit baglantım var ve 1mbit olmasına ragmen 1mbitten COOOOOK yavas. Baska bir servis saglayıcısına gecmeyi düsünüyorum ttnet gerçekten dünyada bir liste yapılsa ''en kötü saglayıcılar diye'' kamboçyanın hostunun üstünde yer alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 kablodan adsl e gecmek bildigin attan inip essege binmek attan inip otomobile binicen oda quiknet, onuda sadece sitelere veriyorlar meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 yani kablonet olan uydunette kalayim mi diyorsunuz? peki onlarda wireless yapma durumu nedir, eskiden belli bir router almak gerekiyor flm diyorlardi hala oyle mi? daha hizli bir pakedine gecmek uydunetin daha mi mantikli yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Spiegel said: sagolun, ben en iyisini sormustum ama, bu adsl nin 2 mbit sinirsizi ne kadar mesela aylik? veya 1 mbit? biz aylık 63 veriyoruz 2 mbit,ttnet sınırsız adil kullanım şeysi olmayan :) adil olmayarak kullandığımız nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ulaknet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 uydunet yani kablonet 2 mbit yaptim bugun sinirsiz aylik 56 tl ye geliyor, bakalim memnun kalicak miyim, kalmazsam 4 mbit sinirsiza yukselticem, o da 76 tl sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar