Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Iyi Internet Saglayici

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

bir de su var, ben evden cikip belli bir urun almak durumunda kalmiyim, butun modeminden wireless routera kadar onlar getiriyorlar mi eve, baglantisini vesaire herseyini yapiyorlar mi?

edit: su anda ttnet internet sitesinden baktim 2 mbit 63 tl 4 mbit 88 tl diyor, uygun geldi, bir de vdls2 diye birsey var 110 tl 16 mbit, deger mi sizce, benim amacim dizi izlerken veya film internetten takilmadan izliyim, bir de download yaparken hizli olsun mesela 250 kbps tarzi su anki 60 kbps ile indiriyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

sitede falan yaşıyorsan güzel olaylar var öyle yerlere. ben apartmanda yaşıyorum 1 den 8e kadar adil kullanımlı ttnet tarifesi kullanıyorum. hız 15gbden sonra 512 kbsye düşmeli ama düşmüyor. yani aylık 49 liraya sınırsız kullanıyorum. 7 mbit falan çekiyor.

bunu bir kaç kişiden daha duydum geçicem ama hız düşerse bu sefer ben madur kalıcam cesaret edemiyorum açıkcası :)
Sosyal ağlarda paylaş

KillerLord said:

Myshkin said:

sitede falan yaşıyorsan güzel olaylar var öyle yerlere. ben apartmanda yaşıyorum 1 den 8e kadar adil kullanımlı ttnet tarifesi kullanıyorum. hız 15gbden sonra 512 kbsye düşmeli ama düşmüyor. yani aylık 49 liraya sınırsız kullanıyorum. 7 mbit falan çekiyor.

bunu bir kaç kişiden daha duydum geçicem ama hız düşerse bu sefer ben madur kalıcam cesaret edemiyorum açıkcası :)

Kesinlikle 8mbite kadar olanı tavsiye etmiyorum..
Kafalarına göre bağlantı hızını degistiriyorlar öle statik bir hız yok
Ayrıca bal gibi düsüyor baglantın hatta yükselmiyor.
Ay basinda resetlenmesi gerek ama hala 1mbit baglantım var ve 1mbit olmasına ragmen 1mbitten COOOOOK yavas.

Baska bir servis saglayıcısına gecmeyi düsünüyorum ttnet gerçekten dünyada bir liste yapılsa ''en kötü saglayıcılar diye'' kamboçyanın hostunun üstünde yer alır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...