Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

endüstriyel tasarım

ucubik

Öne çıkan mesajlar

Yok değil dezavantaj.
Bizim eskişehirdeki biraz daha dijital kısma destek veren cinsten.
Yüksekokul olması farketmez zaten sektörde yeteneğine ve üretkenliğine, portfolyona bakıyorlar.

Bu konuda bir çevren, ileride sana tasarım hayatında arka çıkacak birisi yoksa Endüstriyel tasarım riskli bence.

entas bitirip de Seda Reklamda tabela falan yapmak yazık olur :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o tamamen okulun bölümün insiyatifi.
Ya seni yanlış yönlendirmiyim.
Olay fikirde yaratıcılıkta bitiyor. O şart.
Ama eli çöp adam çizemezken sonradan harikalar yaratanlar da var tabi.

Bizim okulda yurtdışı imkanları falan da oldukça iyi. Odtü 1 anadolu 2 .

illa endüstriyel diyosan gel buyur :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ya müsait zamanın olursa, illa ki bi gün gel. Bölüm başkanıyla bi çay iç.
çok rahat kadındır zaten.
nedir ne değildir, napman lazımdır, gözünün içinden de nesindir direk anlar :D
Pişman olmassın.
Ben gittim konuştum. Zamanında yatay geçecektim. Ortalama yüksekti falan. Çok takılırım oraya çünkü :P
Senden adam olmaz boşuna gelme dedi.
Bugüne kadar bişey yapmamışsın falan bikaç lafı koydu gönderdi şakayla karışık ehuh
Sosyal ağlarda paylaş

ben okuyom endtas
endtas okumak için biraz şizofrenik bi yapıda olman lazım bence
objelerin cinsiyetleri var lan demen, alman gibi şak şuk ses çıkartıyo, bunu niye böyle yapmamışlar falan demen lazım durduk yere bence
bide çizmekle olmuyor, çizmeden de pek olmuyor, ama en önemlisi ürünlere bakınca ürünü tasarlıyan adam niye onu öyle yapmış, satmasını sağlıyan etkenler nelerdir, trendler neden oluşur niye insanlar 5 yılda bir beğendikleri şeyleri değiştirirler gibi her noktadan bi ses çıkartan, okulda öğretilmeyen şeylerle uğraşman gerekiyor.
bölümü ise eli kalem tutan herkes okur.
Sosyal ağlarda paylaş

bide türkiyede endüstriyel tasarım adına pek bişey yok, su gibi stand tasarımı muhabbeti var, varsa yoksa tüketim yan ürünü, yani direk tüketilen ürünü değil, onu tükettiren ürünleri tasarlıyorsun gibime geliyor, ana mantığında insanların değişken olan zevklerini doyuracak konseptler fikirler yaratmanın da ötesinde bu fikir bulma sürecini otomatikleştirecek yöntemler bulman gereken bi meslekden, ecnebinin yaptığı olayın türkiye versiyonunu yapmaktan öteye gidemeyen bisürü adam var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...