Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Anladım, teşekür ederim. Benim ortalama 3 falan ama, mezun olmadığım için yedeğe attılar heralde o zaman. Zaten not düşmüşlerdi tüm programların altına daha mezun değilsin ona göre falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 3 ortalama ile isvec'te ne isin var, dayak mı istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Ee hangi ülkelere bakayım? Bilg. müh. mezunu olacam 4 hafta sonra işallah :) Ulan beni bombalıyolar mı, 3 ortalama hiçbişi deil, giremezsin, en az 3.5 bilmemne diye sapık ettiler. Kendime güvenim kalmadı (master başvuruları baabında) bunlar yüzünden. 3 ortalama azmış diye son sömestrımda alttan düşük notlu bi dersi tekrar alıyorum, zaten 2 dönem önceki erasmus dönemimde alamadığım dersler vardı onlar da eklendi canım çıkıyo mezun olur ayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Ya ortalama bölümlere göre değişiyor diye tahmin ediyorum. En azından KTH için konuşmak gerekirse, Information and Communication Security bölümünde 2,6 ile mezun bir arkadaşım okuyordu ama mesela Wireless Systems bölümüne kabul edilenlerin lisans not ortalaması 3.65 mi neydi.. Benim anladığım kadarıyla GPA iyiyse zaten alınıyorsun, kötü ise de yaptığın projeler içerikleri ve iş tecrübelerine bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Abi benim başvurduğum bölümlerde (computer science MSc) o tarz şeyler eklemeni istemiyordu başvuru kurallarında. Hatta burada istenen şeyler dışında birşey eklemeyin diyordu. Ben de aynen istediklerini yolladım. Böyle şu projeyi yaptım CV'm şöle, şurda staj yaptım cart curt diyemiyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abi meme var memeye git bence.. bir sene memede kal sorna istersen amerkiaya mı gidersin lamnyaya mı sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Kemarlos said: Abi benim başvurduğum bölümlerde (computer science MSc) o tarz şeyler eklemeni istemiyordu başvuru kurallarında. Hatta burada istenen şeyler dışında birşey eklemeyin diyordu. Ben de aynen istediklerini yolladım. Böyle şu projeyi yaptım CV'm şöle, şurda staj yaptım cart curt diyemiyodun. Tabi bu da olabilir yanilmiyorsam artik studera.nu gibi bir yerden yapılıyor başvurular. Ben 3 sene önce başvurmuştum o zaman her okula ayrı ayrı başvuruyordun, gerçi merkezi sistem daha iyi sanki belge kalabalığı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 evet studera.nu 'dan başvuruluyo. valla belge kalabalığı olmuyo da ne bilim proje şu bu da sunamıyosun. sadece transcript bir iki başka belge falan o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Daha önceki postlarda söylenmiştir muhakkak ama , bu seneki başvuruları kaçırdın 2010 - 2011 in yani (kaçırmadın mı yoksa , çok da dikkatli okumadım topic i :) ). Ondan sonra eğitim paralı olucak İsveç'te haberin var di mi ? 2011 Güz döneminden önce girersen parasız bitirebileceksin ama 2 senelik de olsun bölümün Edit : Almışsın kabulünü . Finlandiya ve Norveç'in durumu nedir bilen var mı ? Onlar da paralıya geçme planı içinde mi ? Norveç de hali hazırda private , public diye ayrı durumda gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar