Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Bir yıl kadar önce kız arkadaşıma Samsung R520 R520-XS02TR, aldık da İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo İşlemci Hızı 2 Ghz İşlemci Veri yolu hızı 800 Mhz İşlemci ön belleği 2 MB İşlemci Modeli T6400 Bellek Hızı DDR2 800 Mhz Bellek miktarı 3 GB Ekran boyutu 15.6 inç Ekran Tipi WXGA (HD) Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 px Grafik Kartı ATI Mobility Radeon HD 4330 Grafik Bellek 512 MB Grafik Kartı tipi Harici Ati İşletim sistemi Windows Vista Home Basic Hdd Kapasitesi 250 GB Hdd Rpm 5400 rpm Hdd tipi SATA Optik sürücü DVD Yazıcı (Super Multi) Şimdi bikaç sorum var =) 1) vista kurulu, bedava 7 ye geçiş var mı hala var ise nasıl? 2) ram, hdd, ekran kartı, ses kartı, cpu dan hangileri değiştirilebilir ve nereye değiştirtmek lazım zira ben açmam makinayı 3) tavsiye edebileceğiniz hangi parçalar vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 1. Sanmıyorum geçiş olduğunu, yazın ve sonrasında ki laptoplarda vardı. 2. Ram ve Hdd en pratik ve ucuza değişen parçalardır. Zira sizin ram 3gb, gayet yeterli ve hdd 250gb, laptopa göre iyidir. Sonuç: değiştirecek parça bence yoktur. 3. bknz. madde 2, son cümle. Son olarak oyun moyun zart zurt için kullanılmayacak, sadece net, feysbuk, msn, divx, office prog. için kullanılacaksa bence 1 sene daha rahat gider. Ondan sonra i5-i7 li modelle değiştirilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Ben oyun oynamak istiorum ama onda artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ben oyun oynuorum bu makinede, GTA IV, COD 5 - 6, GRID vs her oyunu açıyor zaten. on numara makine ses mes te yapmıyorum. gayet memnunum yani. Edit: pardon ya benim bi üst modeliymiş, 1 gb ekran kartı var bende. 512 ile de oynayabilirsin zannımca bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar