Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 sorun cevaplayım. Baktım herkes bir fencer eskrimci gidiyor bir topic açayım dedim[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 alal pek öle topic açan görmedim (: neyse bu eskrim tiyatrocular için gereklimi onu sorim (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 :D hayır gerekli değil eskrim bir spor :-p[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 niye ama eskiden zorunlu dersmiş, sahne için gerekliymiş[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Doğru olabilir eskiden bu işin düelloları yapılıyormuş tabi o zaman ki gibi ölmüyoruz şimdi :)[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 üşenme... Bilgilendirici bir yazı yaz. Amaç eskrim ile ilgili bilgi vermekten önce insanların merakını uyandırmak olmalı. Sen önce bir yazı yaz, genel olarak tanıt bizlere sporunu. Ondan sonra insanlarda merak uyanır ve soru sormaya başlarlar. "Eskirim'de 3 dal vardır. Bunlar....." diya başla... Devamı gelir[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Tamam buyrun eskrimde 3 dal vardır :) bunlar epe flöre kılıçtır gerçekten de bu spor eskiden düellolarda kullanılmıstır Çıkış yeri fransadır... D&d'de gördüğünüz epe işte budur. Bu silah(Epe)(kılıç demeyiz) ince uzun lam(kılıcın uzun kısmı) ile tuttuğumuz yer arasında bir tas vardır... eskrimde amaç tuş yapmaktır asıl amacı hızlı bir şekilde dövüşerek rakibini alt edip yara almamakmış...[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 MrMedia bende bilkent in acılısında öğrendim sahne sanatlarına zorunlu ders olduğunu ama bağlantı kuramadım belki sen aradaki bağlantıyi biliyorsundur ne alaka ya heau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 düzenli olarak yapılan yurt içi ve uluslar arası turnuvalar hakkında biraz bilgi verebilir misin? edited: ha bi de bu topic'i spor bölümüne taşısak... [hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız [Bu mesaj Kendercik tarafından 27 September 2003 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Gelelim şimdi nasıl oynanıyor bizi insanlar yaralıyor mu ölen var mı :) Şimdiki sistemde eskrim 17m e 1m lik bir pistte oynanıyor. Oyuncular kablolarla ana makineye bağlı(tabi bu oynarken etkilemiyor çok hafif bir kordon) eğer silahınızın ucundaki buton rakibinize değerse sizin lambanız yanar ve tuş alırsınız...[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bu turnuva kağıtlarını Gençlik spor il müdürlüklerinden temin edebilirsin ama turnuvalar bursa(flöre) istanbul(karma) ve afyonda(epe) yapılıyor kılıcı bilmiyorum baska yerlerde de yapılıyor onu kağıttan temin edebilirsin...[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Yurt dışı konusunu pek bilmiyorum ama son 2000-2001 yılında gençler şampiyonaları antalyada yapıldı gittim izledim ağzım açık kaldı güzel bi deneyimdi...[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bende orda duydum ya zaten (: ya dedi ya işte tamer karadağlı sahne için lazımış bişeymiş car curt (: neyse ya ama ben eskrim deki amacı tam anlayamadım yani zevkl aliniyormu[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Oynasan hastası olursun böyle kılıçla adama kösmek stresi alıyor ;)[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Ben epeydim ortaokulda 2. mi ne olmuştum turnuvada[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan P.S: Forumu mesaj attıktan sonra tamamen okudum da eskrim bayağı bir denge işidir çok bacak kası ister acayip eğlencelidir ama ilk başlarda sıkıcıdır. O denge için o mimkler için eskrim olması mantıklı ve de acayip eğlenceli sanki satrancın vucütla oynanı ve daha hızlı düşünmen gerekeni gibi. [Bu mesaj Forseti tarafından 27 September 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Oynayınca çok güzel zaten oynayan herkes sabit hep buluşuyorsun maçlarda geyik muhabbeti oluyor çok zevkli[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 baya bi uplamış olucam ama bu şey i nerden ögrenicez kasıcaz bi tel adres verebilirseniz cok sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hazir up olmusken ben de spor bolumune tasiyayim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Elros, 27 Eylül 2003 20:09 tarihinde demiş ki: :D hayır gerekli değil eskrim bir spor :-p[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır cok saçma bi spor Skateboard 100m koyar :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D ..|....|.....|.....|....| |:D---:D---:D--:D ./ ./ ../ ./ ./ |:D:D-:D:D:D-:D:D Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bacak egriltir. universitede bile.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hehe frp ci adam ız şurda alacan kılıcı bi tempus haykırışıyla saldıracan falan şaka bi yana denemek lazım herşeyi denemek lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Hatta kick box rulz :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D ..|....|.....|.....|....| |:D---:D---:D--:D ./ ./ ../ ./ ./ |:D:D-:D:D:D-:D:D Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 eskrim değdirmece sporu , amaç saplama , kesme yada iyi kılıç kullanmaktan çıkmış durumda , elektronik işin içine girdiği için eskrimciler kendilerine swordsman diyemez.Refleks oyunu eskrim sadece , tenis daha iyidir.olası bir durumda katana vs rapier gibi bir karşılaşma olursa hiçbir şansı yok amcamın. yani kısacası bırakın bu sevdayı , hele hiçbişey bilmeden karma turnuvalara katılanlar ilk etapta yem olmaktan başka bişeye yaramıyor.20 saniyede 2 tuş veriyorlar. Bu arada bende ted de uzun süre eskrim yaptım.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 abi bu kadar girmişin icine biraz bilgi ver nerde basladın nerde kastın bi girelim de hevesimizi alalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 girmeyin diye yazdım işte bunu , eskrim için zaten prof olucaksan 6-7 yaşında başlaman lazım , 30-35 yaşındada bitiyo eskrim hayatın , bi gecelik aşk gibi :) kılıç kullanmak isteyenleri tatmin etmez bu , ben tavsiye etmiyorum.kendo yapın.[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar