Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 şöyle bir sorunum var: ne upload ne de download yapabiliyorum. .85 gibi bir ratio var. uTorrent kullanıyorum. Tracker'da "access denied. torrent limits reached" hatasını veriyor. bu hata nedir anlamış değilim. sorun nedir? ratio değildir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Users with ratio < 0.85 have only 4 download slots available Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ya onun farkındayım da, upload da yapamıyorum abi.. önceden 4 slot da olsa başlıyordu bir türlü. 2 gün bekledim emin olmak için, yine hiçbir hareketlilik yok ne upload'da ne de dl de. rapidshare de bitti ayın başında. çük gibi kaldım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 uTorrent'in son sürümünde bir sorun var. Forumlarında falan da geçiyor konusu, düzelteceklermiş ama ne zaman belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 evet update ettigime pisman oldum resmen, hic birsey indiremiyorum. var mi önerebileceginiz baska bir client ? edit: neyse surdan eski versionunu kurup, hallettim sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 anlamadıki ur ip is banned diyor durup dururken bişide yapmadım hoş 1.1 raito vardı negzel kasmıstım okdr. eger gerçekten ban yediysem biri invite atabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Login failed! This account has been disabled. anlamadım gitti offff invite alabilirmiyim birinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 basın fakeuploadı geçin abi deli misiniz ya uğraşılmaz o dl cimrisi heriflerle. Adamlar korkarak dl yapıyor dolayısıyla kimseye ul yapamıyoruz. Baktım olacak gibi değil 40gb fake attım 35 dl yaptım temiz temiz, sınırsız slotum var mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 invite yollayana adrese teslim 1 paket sigara:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 mail at, atayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 o değil de ip ban yemişsen, yeni account işe yaramayacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 modemi kapatır açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ilginç bir geliştirme yapmışlar modem reset atsamda ip banned diyordu, geçmişi, çerezleri falan sildim reset attım site geldi ama account uçmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 davetiye hakkım yok ama olsa zaten kendime atacam, korkuyorum:) keşke alırken 2-3 tane alsaydım ya maillerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 pis adi bencil !!!! 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 önce can sonra canan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 teşekkür ederim invite geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kaç gb ul lazım davetiye hakkı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 power user olman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 power user oldum geçen gün ama hiç davetiyeniz kalmadı yazıyor profilimde, oysa ki hiç invite atmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Invite atabilecek var mı pls? Çok lazım. Arşivimi uploada da açacam söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tleech'de invite random veriliyor. power user olunca gelicek diye bir kaide yok. ayrica invite istemek yasak, istemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Burdada mı yasak, yuh. Yoksa sitesinde mi istemeyin diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bide mesajı silmişsin abi helal. Hayır uyar yani, sakıncalıysa editleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar