ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 beynim durdu artık, aralıksız 3 gün boyunca kod yazınca. şimdi elimde bir string var şöyle gidiyor 0,0,0,1,0,5,-0.5,1,1 ben bunu split ediyorum virgüllere göre, neticede elimde bir string arayi var içinde de ayrılmış olarak bu değerler. array[6] da -0.5 var ya, hah işte ben bunu stringten normal sayıya dönüştürmeye çalışıyorum. convert.ToDouble diye yollayınca bu sayı -0.5 değil -5 oluyo ve artık kafayı kırmak üzereyim. yaptığım mallık nedir bokunuzu yiyim. edit: şimdi farkettim -1.5 i de -15 diye çeviriyo, noktayı atlıyo yani. ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 CultureInfo.GetCulture gibi bisi vardı, en-US ver parametre olarak. Bunu da convert ederken, ikinci parametre olarak ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 CultureInfo ci = CultureInfo.GetCultureInfo("en-US" ); string kelime = "0,0,0,1,0,5,-0.5,1,1"; string[] harfler = kelime.Split(','); double sayi = Convert.ToDouble(harfler[6],ci); Ceday ın mesajından yola cıkarak kodları yazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 teşekkür ederim başka ve saçma bir çözüm bulmuştum ama böyle deneyim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar