weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bu oyunun amacı nedir karakterlerle napılır ne kadar elencelidir. Yardım edin bu oyunu oynamayı dusunuyorum biraz bilgi pls[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ingilizcen varmi. varsa www.cityofheroes.com adresinden bilgi alabilirsin. site cok duzgun ve bilgilendirici. soyledigin seylerin hepsini yazmak cok uzun surer+okadar kimin zamani var bilmiyorum. Fakat sukadarini soyliim oyun action agirlikli yani crafting fln dusunuyorsan direk baslama. Neyse eger gelirsen yukarida liste var kime istiyorsan ordan tell atarsin ama alicagin yardim genelde oyun ici sorularina yardim olur. cunku bu oyun dier mmo lar gibi; al beni yanina bana para ver gelistir tarzi degil yani ne yapiyorsan kendin yapman lazim. swg yada eq gibi al sana 1milyon kredi artik supersin olayi yok burda. Kolay gelsin[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 28 Ice/Fire S.P.Q.R City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City (on vacation in Trandosha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Peki bir sorum olacak giysilerimizi kendimiz yapabiliyormuyuz yani gorunumumuzu değiştirebiliyormuyuz yoksa oyundaki kabilkiyetlerimize gore mi geliyor.[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Kkıyafetini character açarken kendin yapıyorsun... Oldukçada eğlenceli bişey :)[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Oyun içinde de terzşde değiştirebilirsin influence karşılığında fakat belli bi seviyede olman gerekiyor.[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Almadan once bir dusun bence oyun genel olarak guzel ama baydiriyor hep ayni seyler.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Evet bence Linage2 al bunu yerine. Ben Linage2'ye geçiyorum yakında. Hep Mob öldürmekten baygınlık geldi. Oyun sadece level atlama başka bişi yok. Zaten bu yüzden level atlamayı baya zorlaştırmışlar[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Fla Lineage'de devianne server'indayim ordaysan goruselim Bende Lineage'basladim son 1 aydir.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Bende pederi ikna edip geliyorum ozaman oraya bekle beni :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Vallahi pisman oldum coh'u aldigima. Lineage de en azindan mitoloji oldugu icin zevkde aliyorum kesifler yapiyorum falan filan bide simdi Dwarf actim onu kasiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ayh allaım nasıl donek adam pişman oldum dio .. iki gun once .. super falan flam diodu :) neise ucmaya basladıı hevesi kalmadi tabi .. bence bekle city of valliants mıydı neyse işte o gelsin ole al .. pvp modu falan acılcakmıs o zaman bundan eglenceli oyun olcanı sanmıorumm .. l2 de bu arada sırf level atlama o da skıoo bi sure sonra .. swg de ole .. gerci swg de yenilenen quest ler falan her publish de bi miktar oynamanı saglıyor su sıra civil wra gelicek .. ortaliigi kan goturcek diolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flint_Fireforge Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Lütfen bana biri bu oyunun eğlenceli olup olmadığını söylesin ona göre alacambi kişi iyi diyo bi kişi kötü dio kesin bişey söyleyin lütfen ilk kez bi mmorpg ye girecem boşuna para vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Oyun eğlenceli hele sen ilk defa giriyosan mmorpg olayına o zaman daha zor sıkılırsın tabi pvp işin işine girince her oyuncununu heyecanına bi refresh atılır :)[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Azmo yanliz soyle bir sey var Lineage mitoloji oldugundan biraz daha oyundan zevk aliyorsun.City of Hereos New York sokaklari gibi :) yada su Brooklyn mi ne ora gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flint_Fireforge Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Yani alayım mı diyosunuz ???¿¿¿[signature][hline]Nothing Else Matters ////METALLİCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 İyide Linage'da pvp yok mu abi... Castle Siege yokmu falan... City of heroes'da devamlı mob öldürmekten iyidir Linage'de biraz mob biraz adam öldürmek[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Flint,bence city of villains çıkmadan alma benden sana söylemesi. Zevkli olabilir fakat pvp olmadığı için bir süre sonra bayıyor. Bayınca da yapacak birsey kalmiyor.. Çünkü bu oyunda fazla öyle bilmemne dungeonuna gidip bilmemne avlama olayı falan da olamaz. Görev yapmaktan sıkılınca öyle kalıyosun... Üzülürsün sonra verdiğin paraya[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 "Zevkler ve renkler tartışılır ama bir sonuç alınmaz." Herkesin hayattan beklentileri farklı olduğu gibi oyunlardan da beklentileri farklıdır. Öncelikle siz oyundan ne almak istiyorsunuz önemli olan o. "Ben arkadaşlarımla dolaşıyım, mobları keseyim, canım isterse PvP yapayım." derseniz CoH (şuan için) size göre değil. Her ne kadar MMORPG sıralamasında üst sırada olmasına rağmen, ülkemizde Amerika ve Batı Avrupa ülkelerinde gördüğü kadar rağbet görmedi. Bunun sebebi de oyunun tabanını oluşturan Çizgi-Roman kültürünün bu ülkelerdeki kadar yerleşmiş olmaması. Türkiye dışından oynayan oyuncular, kendilerini yakın hissettikleri "Süper Kahraman"lara can verebilmek için karakterler yaratıp bu oyunu oynuyorlar. (Örneğin, Spider-Man e çok benzeyen bir karakter açıp "Scarab-Man" adını vermek) Şu an oyunda PvP olmaması UO, DAOC, SWG oynayıp deneyimli arkadaşların bir süre sonra sıkılmasına yol açıyor. Oyunun şu an online olarak oynanmasının tek sebebi, SuperGroup ya da girdiğiniz gruplarla, tanıdığınız arkadaşlarla beraber şehirde kötü adamları avlamak. Bu konuşmaları daha önce de yapmıştık. Oyunu daha zevkli hale getirmek için P.A.T.I. süpergrup üyeleri olarak organizasyonlar düzenlemeliyiz (Hep beraber görevler yapmak, değişik bölgeleri ziyaret etmek v.s.). Ancak yaz aylarında olmamız nedeniyle kimse bilgisayar başında vakit geçirmek istemiyor. Yaz sonuna doğru yavaştan organize olmaya başlayabiliriz. O zamana kadar karakterlerimizi geliştirerek idare edelim. :) Yeni başlayacak arkadaşlar, öncelikle ne istediğinize karar verin. PvP, crafting system, resource collecting, über-items bu oyunda mevcut değil. Basit ama eğlenceli bir MMORPG arıyorsanız bu oyun size göre. Hepinize iyi oyunlar,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya almak isteyecek arkadasa: bende swg war skıntıdan oldum oyuna girişi cıkısı sırf yarım saat suruo buff yaptır falan .. etti 1 saat .. sonra nap gith mission yap yine mission yelpazesi falan daha buuk tabi ama o da bayuyoo belki benim olduum serverda turk olmamasından .. lineage e gelince .. bundan hiç farkı yok pvp mumla aranıoo .. archer olan ezio .. sen simdilik en iisii bi yerde free uo oyna sonra ya cof cıkınca gelirsin yada Wow a super diolar onu alırsın .. P.s: ben hala coh da level atlamaktan grouplarla orda burda bişeyler oldurmekten cok zevk alıorum .. belki devamlı yuklenip oynamadımm içindir .. [Bu mesaj Noyanh tarafından 27 Temmuz 2004 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Lineage'inda sevmedigim yani var mesela bir pk gordum gecenlerde attack verdim adam kaciyor bende onu kovaliyorum yetisemiyorum :) esit hizlarda gidiyoruz[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ya ben de tam almaya karar verdim oyunu ama hiç pvp yok diyorsunuz yani ilerde de mi olmayacak olacaksa da ne kadar ilerde olacak ona gore alacağım... çunku beni de bayar pvm bir sure sonra...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 lineage hayatimda gordugum en buyuk grind...ucsuz bucaksiz yani sonu yok olay sadece yaratik da değil...ayni sekilde para da farmliyosun vs bence vakit kaybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar