ripe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bu eventi yapmak için [School of Hard Knocks] gereklimi? %310 mount için? Adamlar WG da bayrağı al demiş! yendiğimiz görülmemiş typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yapicaksin achi icin bglerin boku cikicak yine gecen sene ally horde dibinden gecerken birbirine dokunmuyodu bild herkes gogo flag wsg 2 saat falan surmustu gecen horde flag'i aliyo, bekliyo ally flagciyi kesiyo ally flag alip kesilmeyi bekliyo falan en sonunda baydi herkes normal savasmaya devam etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Gerekli :S De wsg flagını alman gerekmiyor, wsg flagını alan birinin bayrağı düşürmesini sağlayıp düşürünce senin tıklayıp geri kazandırman gerekiyor. Eots'da bayrağı bir kez capture etmen gerekiyor. Orphan da hep yanında olucak. Bir hafta battlegroundalara girilmez artık eğer achivement falan kasmıyorsanız. WSGye girceksiniz herkes basede bekleyecek, ABye girceksiniz herkes base rush yapıcak, AVye girceksiniz herkes towerlarda bekleyecek, EoTS'da 30 kişi bayrağa önce tıklayabilmek için ortada birikicek falan. Neyse ki bu haftasonu bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bende diyorum eosda neden 15 kişiden 10 u mal gibi ortada bayragı bekliyor. Sonra towerları horde alıyor bayrak bi taraflarına kacıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Kisacasi Orhan eventi diyebiliriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Misery ne saçma bir BG ya, Arathi sırası 1.5 saat arkadaş. Diğerlerini hallettim kolayca ama Arathi'ye giremiyorum, şaka gibi. Bekliyorum bekliyorum, arada su içmeye gidiyorum, geldiğimde sıra gelip geçmiş oluyor. Le fu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 4 saatte falan bitirdim tamamını sıfırdan. ah den yemekleri al yi. ver 200 300 zaman harcıyacağına normal up sırası direk yallah aoe herşeyi kes eots da direk bayrağa baktın karşı taraf baskın hemen arkadan dolaş , herkes bayragı bekliyecegi için bayragı götüreni arkadan kesip götür. ab zaten kolay. av direk 2. kuleye koşturup duvarın arkasından al diger mallar archerdan interrupt olurkene. wsgde de base de otur bekle geleni bayragı alınca kes döndür bayragı bitti. 5 daily zaten basit. geriyede bi hs basması kalıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kesin paladır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 kesin zaten sinir oluyorum Priest+warrior+Warlock var her mekanikten bir tane solsun dedim ama keşke paladin açsaymışım typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 det kınayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar