Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba secimi

Theo

Öne çıkan mesajlar

Universite sınavları sonrası babamı ikna edip zorlada olsa araba alma fikrini kafasına soktum tek sorun arabanın ne olacagı 25-30 milyar cıvarlarında genelde sehir icinde kullaılacak (max manisa-izmir ve bodrum-izmir) 2.elde olabilir ama alırken ucuz sonradan yapılması gereken bakım ve tamirlerle bana abartı yuk olmayacak eli yuzude dusgun olursa cok iyi olan bi araba tavsiye etmenizi reca edecekmüm.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

kucuk olmasa iyi olur (izmir'e yerlesmisecekken kucuk araba ters olur malum araba dolu olur)

Konu dısı: Ailem izmiri kazanmamı istiyordu o olmadı ama manisa olacak %99 eee manisa izmir yakın olunca ve ben izmirde kalacagimdan gidis gelis sorun olur dedim tabi bunu yaklasık dakikada 1 kez soyleyince :) oyle yani[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

opel corsa alabilirsin 1.2 falan performans istemiyorsan 20-30 Milyar arası değişiyor 0 ları[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 25 Temmuz 2004 02:09 tarihinde demiş ki:
biz aldık 24.5milyara
nissan almera techna
16" jantlar
1.5 motor
cd değiştiricili
abs fln filan
virajlarda savurmayı önlüyor
güzel araba valla hem en son halide gayet şık duruyor
özellikle 16" jantlar deli yani :)

rover ne oldu?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya tüh alcaktım ben onu ühühü
vectra var kullanamıyorum kasmam lazım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
genelde şehir içi ve en fazla gidecegim yol manisa-izmir bodrum izmir gibi yazmış arkadaş
e dikkatli okumak lzm her gün kelimesi yok dimi? :)

ayrıca manisa izmir arası kaç km ki dizelin cok farkı olmaz
anca uzun yıollar 7-8 sene kullanıcaksa elle tutulur bir fark olur aksi halde dizel araba daha pahalı ilk etapta o külfet daha ağır basar ki 25m civarıan 2. el dizel bulur bulmasınada km si yüksek olur onunda parça sorunlaru ile boğuşur ve zaten mesajındada belirtmiş çok yük bindirmeyecek bi tercih lzm demiş[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Britney Nude
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
valla arkadaşın topici maziden degil ki :)
mesela bak golf dizelle normaline dizel daha pahalı

ki arkadaş bmw almıyo 25 milyara araba alıyo
belki bmw nin politikası oyleydi ozaman

şimdi 2. el bwm alsa onun yedek parçası fln çok tutucak ve 25m a bulacagı bmw de zaten 3 18 in yaşlı olanı olsa berbat bi araba arkada diz mesafesi denen olay söz konusu değil
sadece süren kişi için rahat ama başkası bindiginde cok rahatsız

vw nin dizelleri iyidir onlarda arkadasın verebilecegi miktarı aşıyor (ps:mercedes,bmw fln hiç katmıyorum hesaba)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Britney Nude
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
simdi bmw den citroene atladık yanlız
birde 2.0 motordan 1.4 e düşüş var

c3 ün motor 16 v sa 200km yol için 20m fena rakam degil
ama 16 v olmayan zaten 70 hp hem hantal hemde 20m oyle ahım şahım bi düşük rakam degil yani

ki zaten dizelin mantıgı uzun yılar ve uzun yollar boyunca süreceksen benzin fiyatının ucuza gelmesi[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Britney Nude
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
rakamlarda çok uçuyorsun 200m luk benzinle hangi araba nereden çeşmeye gidiyor ve dizel olan araba ne?

ben 1.4 roverla 250 km 25-30m benzinle gidiyordum
200m:1600 km trde nerden nereye ole :)

sen simdi bi 2.0 motorlu benzinli araba ile 1.4 dizeli kıyaslarsan oyle 1/2 oran cıkar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Britney Nude
Sosyal ağlarda paylaş

320ci ile istanbul-bursa-izmir-çeşme 200milyon benzin tuttu. gerçi yavaş gidersen biraz daha az yakabilir. çeşme izmir otobanında sürati dibe dayayınca benzin ibresinin haraket ettiğini gördüm resmen... (bu arada araba 2.2 motor 6 silindir, 1.4 lerle karşılaştırılması abest kaçabilir :))[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

dizel alma bence. Bakımları daha pahalı dizel arabaların. Düz ile aynı fiyata geliyor. Baktım gördüm beğendim Nissan Almera alabilirsin ya da Opel Corsa ama nissan daha ekonomik[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

polonun arkası neyse de ön farlar falan iğrenç ve şekilsiz bence
mercedes havası vermeye çalışmışlar ama alakasız olmuş bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...