Theo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Universite sınavları sonrası babamı ikna edip zorlada olsa araba alma fikrini kafasına soktum tek sorun arabanın ne olacagı 25-30 milyar cıvarlarında genelde sehir icinde kullaılacak (max manisa-izmir ve bodrum-izmir) 2.elde olabilir ama alırken ucuz sonradan yapılması gereken bakım ve tamirlerle bana abartı yuk olmayacak eli yuzude dusgun olursa cok iyi olan bi araba tavsiye etmenizi reca edecekmüm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the13th Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 abi bence honda civic al hem az yakar hemde ucuz bunun yanında eer kucuk ara ba isterim diosan punto multijet alabilirsin.Bu arada nasıl ikna ettin? :P[signature][hline]***GFB FIGHTERS*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kucuk olmasa iyi olur (izmir'e yerlesmisecekken kucuk araba ters olur malum araba dolu olur) Konu dısı: Ailem izmiri kazanmamı istiyordu o olmadı ama manisa olacak %99 eee manisa izmir yakın olunca ve ben izmirde kalacagimdan gidis gelis sorun olur dedim tabi bunu yaklasık dakikada 1 kez soyleyince :) oyle yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 opel corsa alabilirsin 1.2 falan performans istemiyorsan 20-30 Milyar arası değişiyor 0 ları[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 biz aldık 24.5milyara nissan almera techna 16" jantlar 1.5 motor cd değiştiricili abs fln filan virajlarda savurmayı önlüyor güzel araba valla hem en son halide gayet şık duruyor özellikle 16" jantlar deli yani :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 şehir arabası=smart hatta madem o kadar ayırdın smart roadster coupé[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: DynamicK, 25 Temmuz 2004 02:09 tarihinde demiş ki: biz aldık 24.5milyara nissan almera techna 16" jantlar 1.5 motor cd değiştiricili abs fln filan virajlarda savurmayı önlüyor güzel araba valla hem en son halide gayet şık duruyor özellikle 16" jantlar deli yani :) rover ne oldu?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 boccob çok yakmaz mı ya almera?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 almera gayet iyi çokda yakmıyo normal 1.5 e göre gayet ideal yani hem hızlanması hem sürüş nissan ın ülkemizde geçmişten kalan kötü izlenimi var ve bunu düzeltmek için şimdilik gözlemlerim iyi yapmıslar roveri satık baya oluyo[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hadi ya tüh alcaktım ben onu ühühü vectra var kullanamıyorum kasmam lazım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Valla bence al bi 206 modifiye ettir...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 almera iyidir o zaman[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 manisa-izmir yapıcaksan hergün dizel almanı tavsiye ederim.[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 genelde şehir içi ve en fazla gidecegim yol manisa-izmir bodrum izmir gibi yazmış arkadaş e dikkatli okumak lzm her gün kelimesi yok dimi? :) ayrıca manisa izmir arası kaç km ki dizelin cok farkı olmaz anca uzun yıollar 7-8 sene kullanıcaksa elle tutulur bir fark olur aksi halde dizel araba daha pahalı ilk etapta o külfet daha ağır basar ki 25m civarıan 2. el dizel bulur bulmasınada km si yüksek olur onunda parça sorunlaru ile boğuşur ve zaten mesajındada belirtmiş çok yük bindirmeyecek bi tercih lzm demiş[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Valla 320ci yi alırken adam 10 kez sordum bunun dizeli gelmicek mi diye yok dedi gelmicek ama 2 ay sonra 320cd çıktı o zaman gelicek dese direk onu sipariş ettircektim... O zaman 320i 320d den 1000€ daha pahalıydı....[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 valla arkadaşın topici maziden degil ki :) mesela bak golf dizelle normaline dizel daha pahalı ki arkadaş bmw almıyo 25 milyara araba alıyo belki bmw nin politikası oyleydi ozaman şimdi 2. el bwm alsa onun yedek parçası fln çok tutucak ve 25m a bulacagı bmw de zaten 3 18 in yaşlı olanı olsa berbat bi araba arkada diz mesafesi denen olay söz konusu değil sadece süren kişi için rahat ama başkası bindiginde cok rahatsız vw nin dizelleri iyidir onlarda arkadasın verebilecegi miktarı aşıyor (ps:mercedes,bmw fln hiç katmıyorum hesaba)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 benim arkadaş dizel c3 aldı çok memnun 20 milyonluk dizel e istanbul-çorlu-istanbul yapıyo :) ve arabayı 20milyar a aldılar gayette memnun[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 simdi bmw den citroene atladık yanlız birde 2.0 motordan 1.4 e düşüş var c3 ün motor 16 v sa 200km yol için 20m fena rakam degil ama 16 v olmayan zaten 70 hp hem hantal hemde 20m oyle ahım şahım bi düşük rakam degil yani ki zaten dizelin mantıgı uzun yılar ve uzun yollar boyunca süreceksen benzin fiyatının ucuza gelmesi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 valla benim için dizelin mantığı aynı para yakıtlan hangisinde daha uzun yol gidebildiğin 200 milyonluk benzinle çeşmeye gitmek ayrı 100milyonluk dizelle gitmek ayrı...[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 rakamlarda çok uçuyorsun 200m luk benzinle hangi araba nereden çeşmeye gidiyor ve dizel olan araba ne? ben 1.4 roverla 250 km 25-30m benzinle gidiyordum 200m:1600 km trde nerden nereye ole :) sen simdi bi 2.0 motorlu benzinli araba ile 1.4 dizeli kıyaslarsan oyle 1/2 oran cıkar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 320ci ile istanbul-bursa-izmir-çeşme 200milyon benzin tuttu. gerçi yavaş gidersen biraz daha az yakabilir. çeşme izmir otobanında sürati dibe dayayınca benzin ibresinin haraket ettiğini gördüm resmen... (bu arada araba 2.2 motor 6 silindir, 1.4 lerle karşılaştırılması abest kaçabilir :))[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 dizel olan arabada 324d '85 model hatta 100 milyon bile değil çeşmede depoyu doldurup istanbula geldiğimde çeyrek depo vardı daha[signature][hline]Snowboy [Bu mesaj sbora tarafından 31 Temmuz 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 dizel alma bence. Bakımları daha pahalı dizel arabaların. Düz ile aynı fiyata geliyor. Baktım gördüm beğendim Nissan Almera alabilirsin ya da Opel Corsa ama nissan daha ekonomik[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 eğer boyun uzun değilse ve ufak bişey arıyorsan bizim arabanın markasını öneririm wolkswagen poolo[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 polonun arkası neyse de ön farlar falan iğrenç ve şekilsiz bence mercedes havası vermeye çalışmışlar ama alakasız olmuş bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar