Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilginç bir sorun...

Sleepwalker

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar benim bilgisayarımda ilginç bir sorun var telefon çalınca bilgisayar açılıyor sorun modem ayarlarıyla olabilir belki cunku telefon kablosunu çıkarınca bi sorun olmuyor modemim internal inca 56.6 rockwell... gülsemmi ağlasammı bilemiyorum :) bu trajikomik sorunuma bi çare bulursanız sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

007 gibi bi telefonda bilgisayarini acabiliyon yani....

Genelde ethernet kartlarinda wake-on-lan gibi bi numara vardir bole baska bilgisayar sana bisi yollarsa bilgisayar acilir, cevap verir falan. Modemlerde oldugunu bilmezdim demek varmis. Ayarlardan bi bak (ki bakmisindir) boyle wake on call falan varmi, yada fax olaylarinda varmi yoksa git driver indir. Oyle artist numaralar anca kendi oz driverlarinda acip kapayabiliyon.[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"...
Sosyal ağlarda paylaş

bızım bılgısayarda telefonlara cewap werıo bende kabloyu cıkarıom ısım olmayınca hem dialer gırse bıle modem kablosu fln takılı olmuo hem bılgısayar acılmıo
ama ılk zamanlar bılgısayar yenı alındıgında bı yerlere gıderdıdonunce bılgısyaar acık olurdu babam hep bana kızardı neıye kapatmıyon bılgısayarı kac kere ceza aldım[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...