Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette Menejerlik


MoMo

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bısey sorucam sıze.internette kendı takımını kurup o takımın menejerı olabılecegım o takımla maclara cıkabılecegım bı sıte bılıyo msunz?
yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...[signature][hline]Kargalar sürüyle Kartallar Yanlız Uçar!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

www.hattrick.org

bence muhteşem bir oyun. online menejerlik.

bir sürü lig var. türkiyede 5 lig var her ligin bir sürü ligi var tabi. 5.ligde 200 tane vardır mesela. yeni takım alınca 5.ligden başlıyorsun.

daha önce hattrickle ilgili topicler vardı 2 tane ama hiç ilgi görmemişti pek birşey de anlatmıyordu zaten.

oyunda işte tamamen sallama oyuncular veriliyor sana onlar oynuyorsun. td'den çok başkan gibisin aslında. stadı kurabiliosun yönetimde neler çalışcak seçiyorsun td yi getiriyorsun ne antremanı verilecek seçiyorsun takımı kuruyorsun ama oyuncu fln değiştiremiyorsun sakatlanınca kendi değiştiriyor senin seçtiğin yedekle

vs vs. bence güzel. ben 4. ligdeyim şu an. sadece sen değil başkaları da başlamak isterse yardımcı olabilirim. oyunu anlamayınca başta sıkıcı geliyor ama öğrenince kapılıyorsun :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oldukça zevkli :) gaza gelin başlayın hehe

gaza gelmeseniz bile en azından kayıt olun bence çünkü acc.un açılması 1-2 gün sürdüğü gibi takımı daha geç veriyorlar 1 haftayı buluyor.

şöleki her lig 8 takımdan oluşuyor mesela V.200'de(5.ligin 200.grubu) 3 tane player varsa 5 tane de bot oluyor. bu normal taktikle çıkıyor paso maçlara ve bunları yenmesi daha kolay oluyor tabi. işte size verilecek takım da bu botlardan biri oluyor. şanslıysanız daha iyi takım gelebiliyor.

örneğin bana iyi bir takım gelmişti ve şansıma kolay gruptaydım. şampiyon oldum 4. lige çıktım ve yine kolay gruba düştüm :) o kadar ki 5.ligde bazı gruplarda belki de ilk 2 ye giremem ama burda şampiyonluğa oynuyorum :) ha 3.lige çıkarsam çok kötü olur tabi 3.ligdeki takımlar sağlam baya.

oyunu biraz daha anlatayım ben. oyunda temel para kazanma yolu oyuncu yetiştirip satmak. oyuncu yetiştirirken bir böleye yetiştiriyorsunuz. kaleci, forvet, kanat, orta saha, defans yani her mevkiye yetiştirebiliyorsunuz. tabi bunun yetişmesinde td'nizin yeteneği de önemli oluyor. belli bir seviyeden düşükse oyuncu yetişme süresi de okadar uzuyor.
oyuncuların skilleri var. keeper, winger ,stamina, scoring, playmaking vs vs mesela winger antrenmanı verirseniz düzgün bir td ile 5 haftada 1 seviye atlıyor. neyse işte böyle yetiştirip satarak para kazanmaya çalışıyorsunuz. sonra başarı gelince taraftarınız artıyor. stadınızı genişletiyorsunuz sponsor gelirleri artıyor fln :)

maç anlatımı ise sözlü oluyor. önemli pozisyonları yazıyla anlatıyorlar. yok sağdan gitti ortaladı kaleci uçtu çıkardı. 20.dk da ahmet hasana kafa attı kırmızı kart gördü gibi :)

ha bir de oyunda isteyince maç yapamıyorsun doğal olarak online olduğu için. pazar günleri lig maçın oluyor. çarşamba günleri kupa, elendiysen hazırlık maçın oluyor

neyse daha heveslenirseniz daha da anlatırım :)

[Bu mesaj Raid3r tarafından 05 Ağustos 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...