Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fx5600 amd cakışması !!!

flood83

Öne çıkan mesajlar

leadtekA3100fx5600 ekran kartını arktan almak istiyordum fakat performansını denemek için alete taktıgımda ne olsun !!! alet Xp de standart vga kart olarak gorunurken sorun yok ne zamanki Xp nin orijinal suruculerini yada cd le gelen yada ve yada detenatoru yukledikten sonra ucuyor ortalama her 5-10 senede bir ekran gidip geliyor ne yaptıysam olmadı kartı en az 10 kere taktım cıkardım voltaj yetmiodur die cdrom fanları iptal ettim yok yok yok kafayı yıycem yardımcı olursanız cok sewinirim kart arkadasın P4 te canavar gibi calısıyordu :(
Sosyal ağlarda paylaş

iidi nforce gibi nvidia amd chipsetleri varken mantikli degil bu

said:
BOccOB, 05 Ağustos 2004 02:11 tarihinde demiş ki:
Valla aralarında bir ilişki var mı yok mu bilmiyorum ancak tecrübelerime dayanarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki:

Intel işlemcin varsa ekran kartın nvidia

Amd işlemcin varsa da ATI olmalı

bu denklemi bozarsanız uyuşmazlık çıkarıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

bende leadtek marka 128mb fx5600 ekran kartı we amd athlon 1800+ işlemci war we çakışma yok

neden sorunun anakartında olabiliceğini düşünmüyosun? belki kartı takarken anakartın agp slotuna bişe yapmışsındır. aynı ekran kartıyla işlemciyi imkanın warsa başka bi makinede yani başka bi anakartla dene[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Boccob tam tersi olucak.

Zamanında kt400 kt333 amd bazlı anakartlar radeon 9600xt lerle çalışmıyordu. Ayrıca amd türü anakartlarla sorun çıkarması çok eğimlidir Ati nin.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
flood83, 05 Ağustos 2004 00:57 tarihinde demiş ki:
...ortalama her 5-10 senede bir ekran gidip geliyor...

baya eski bi kullancısın anlaşılan :)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

Lalalalalala

Power Supply. Not enough Gerilim. Arkadaşının kasasının ve senin kasanın markasını yaz bakalım :D PSU ların markaları varsa onları da yaz bakalım.

Ha birde AGP slotunun version farkı olabilir. Arkansis'in makinaya 9800pro denemiştik, kartta 3 tane volt anahtarı vardı, yani görünüşü şöyleydi.
__/____/___/_|
Düzgün çalışanda ise 2 tane vardı.
__/_____/_|

AGP 3.0 birde AGP Universal versionları var. Senin anakartın neyi desteklediğini bilmen lazm.

[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 05 Ağustos 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...