Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 2 ay kadar bi süre uzak kaldım osiye şimdi yine açtırdım accu sanırım pub 25de yeni değişiklikler gelmiş başta parryye dex gereksinimi gibi ben mage medi eva wrest resist parry kasıyodum şimdi bu template cortladımı haberi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 dex in yoksa cortladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 parry cortlamışi bu arada geri kalanlar iyi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Geri kalanlar big five zaten ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Bu arada kalan yere heal anat almayı düşünüyorum belki resistide kısarım gerçi heal içine dex lazım ama hiç değilse 80 değil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar