Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranıza geliyorum arkadaşlar ...

Sw0rdy

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar su an internetten cd key i almış ve oyunu download ediyor durumdayım baya bi bilgi edindim yazdıklarınız bilgilerden sağolun yanlız oyun bana baya yabancı umarım herkez yardımcı olur ve P.A.T.I ye de girmek istiyorum turkun turkden başka dostu olmaz dimi yani ...
Neyse umarım bana yardımcı olur belirli bir dayanışma icinde guzel anılar guzel gunler paylaşırız ...
Herkeze selamlar , saygılar ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Swordy,

Oyun içinde P.A.T.I. üyesi arkadaşlara ulaşırsan seni aramıza alırız. Öncelikle hangi karakterle oynayacağına karar vermeden önce bütün sınıflardan 1er karakter yarat. Hangisiyle oynayacağına karar verirsen, onunla bize ulaş.

İyi oyunlar,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben de başlamayı düşünüyorum bu oyuna şimdi verdiğiniz linke girdim account aldım city of heroes purchase dedim sonra bi yeni sayfa çıktı orda napacağımı bilmiyorum ama napmalıyım buy locally and direct shipped at diye bir seçenek var altında da amazon.com gamestop falan var ama şimdi ben bunu kutusuyla mı almış olcam onlardan birini seçinde download ederek almayı nasıl gerçekleştiriri acaba yardım lutfen[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...