Sw0rdy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Evet arkadaşlar su an internetten cd key i almış ve oyunu download ediyor durumdayım baya bi bilgi edindim yazdıklarınız bilgilerden sağolun yanlız oyun bana baya yabancı umarım herkez yardımcı olur ve P.A.T.I ye de girmek istiyorum turkun turkden başka dostu olmaz dimi yani ... Neyse umarım bana yardımcı olur belirli bir dayanışma icinde guzel anılar guzel gunler paylaşırız ... Herkeze selamlar , saygılar ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Kimse yardım etmicek heralde gene her zamanki gibi kendi başımıza bişiler yapıcaz desenize :)[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Selam Swordy, Oyun içinde P.A.T.I. üyesi arkadaşlara ulaşırsan seni aramıza alırız. Öncelikle hangi karakterle oynayacağına karar vermeden önce bütün sınıflardan 1er karakter yarat. Hangisiyle oynayacağına karar verirsen, onunla bize ulaş. İyi oyunlar,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bende yardımcı olurum öms den veya msn den ([email protected] ) ulasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Huged Thunder Mutation / Blaster Justice ... Guild e alın lutfen ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Guild değil kardeşim Supergroup ya! Aaaa :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Noyanh, 29 Temmuz 2004 04:15 tarihinde demiş ki: Bende yardımcı olurum öms den veya msn den ([email protected] ) ulasabilirsin Sen kendine bi yardimci ol lol :)[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 arkadaşlar ben de başlamayı düşünüyorum bu oyuna şimdi verdiğiniz linke girdim account aldım city of heroes purchase dedim sonra bi yeni sayfa çıktı orda napacağımı bilmiyorum ama napmalıyım buy locally and direct shipped at diye bir seçenek var altında da amazon.com gamestop falan var ama şimdi ben bunu kutusuyla mı almış olcam onlardan birini seçinde download ederek almayı nasıl gerçekleştiriri acaba yardım lutfen[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar