sQu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 6 sezon Major'dan sonra üstüne bi de bunu izliyim dedim güzeldi baya. Hatta son bölüm çok harikaydı fakat 50 bölüm boyunca kafama takılan ve cevabını her bölümde aradığım bişey var, animenin ismi Cross Game ile animenin ne alakası var. Nette araştırdım ama bulamadım, bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Zaten Adachi Mitsuru'dan beyzbol mangası oldu mu dandik olması mümkün değil. Tavsiye ederim herkese sadece cross game'i değil, Adachi Mitsuru'nun nerdeyse bütün mangalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mangasını bilmemde animesi guzeldi ben baya zevkle izledim cross game abi işte X bu x'in uclarına o kızları koy işte aşk dortgeni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Az önce bitirdim , baseball animesi filan diye izlememezlik yapmayin gayet eğlenceli bir anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar