synorin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 satmak istediğiniz oyunlar varsa fiyatı konuşur hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Oyun fark etmez hepsini alırım diyosun yani? :D burnout paradise var bende, satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ya şimdi burda oyun saymayım dedim tek tek de genel olarak tercihim olanlar yarış ve spor oyunları dışındakiler :D ama para durumuna göre alabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Assasin's Creed 2 - Pal var elimde.Kutulu kitapçıklı hiçbir çiziği yok,sıfır gibi.70tl ye satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sıfırı 50 lira iken 2. eli 70'e satmak... priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar