Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C# dan httpwebrequest ile php sayfasına data post etmek!

regal

Öne çıkan mesajlar

Abi fonksiyonları kopyalamışın ama sen zaten kendin sölemişin, web requestle javascript olmuyo diye. Adamın istediği de google maps çalıştırmak yani javascript kullancak.

Bence sen asıl google mapsin mobile versiyonu var onun apisine bak. Tam nerde bilmiyorum ama telefonlar için öyle bişey olduğuna eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Abi fonksiyonları kopyalamışın ama sen zaten kendin sölemişin, web requestle javascript olmuyo diye. Adamın istediği de google maps çalıştırmak yani javascript kullancak.

Bence sen asıl google mapsin mobile versiyonu var onun apisine bak. Tam nerde bilmiyorum ama telefonlar için öyle bişey olduğuna eminim.

abi mobil versyonu varda c# içinden web browser la ulaşmaya çalışınca olmuyo javascript yüzünden. mobil versiyonu application olarak kullanman lazım onuda c# içinden nasıl kullanırsın hiç bir fikrim yok zaten ona koordinat bilgisi yollmak falanda kasar heralde..napcam bilmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Ceday said:

js icin webbrowser objesi kullanmak lazım. googleda aratınca baya bi örnek cıkıo zaten.
ama multithread icin AppDomain felan kullanmak gerekio, öle biseye ihtiyacın yoksa örneklerden yapabilirsin kolayca.

web browser objesi dediğin toolbox içinde var olan Web browser die geçen(hani textbox, label, button gibi şelerin olduu yerde) zımbırtıysa onu zaten kullanıyorum ama javascript yüzünden çalışmıyo. Ha eğer başka bişiy kastediyosan onu bilemem..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...