Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Tembelin önde gideni babam var. Kaç senedir düzgün bi işi olmadı zaten. Üniversite mezunu ama yapacağı bi mesleği yok. Ne yaparsın deseler hiçbişey yapamaz. Kurtlar vadisinde yaşadığını sanıyo. Asarım keserim havalarında. Yok zamanında gittik silahlarla şurayı bastık ben sizin için canımı koydum flan alaturka laflar. 2 sene önce ev satıldı. Hazır para var ya, hiç endişelenmedi beyefendi. Yattı, kahveye gitti. Baba dedim çabala biraz, o kadar mutluydu ki hayatından. Hayaller kurdu büyük işlere girmeye çalıştı petrol falan, ulan salak sana yedirirler mi petrolü sen kimsin. Evin parası bitti 185.000 tükendi, adam hala işsiz. Konuşmuyoruz. Okulumun yıllığı 8.000 lira. Üni 3. sınıftayım, derslerim var işe giremiyorum yaş 22. Bütün gün kahvede. Ne yapılır böyle bi babayla siz söyleyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 böyle baba olma ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 babanı unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 okul ne? bi süreliğine staj yap. bu arada babayı duzeltmeye çalıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 edit: yanlıs hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 allah sabır versin bende de var aynısından bir tane. okulum çok ağır olmasına ragmen ortalamadan vazgeçip kendim çalıştım valla, huylu huyundan vazgeçmez. bunlardan ders alıp ileride iyi bir baba olman umuduyla... şimdi dogru hesaptan yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 phyx acilen bu topiğe bekleniyosun waaau waaau waaau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sana küfür etmek isterdim werewolf ama ağzımı bozduğuma değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ahahahahahahahahha alınganlıkta çığır açmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 oha ne dedi ki adam hiç bir bağlantı kuramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 aaaaaaaaaaaahahahahahaha of allahım inanamıyorum ya ben mesajımı yazarken sen mesajını yazmışsın, seninle alakasız mesajım ama bu alınganlığın BAYA komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 butun gundur beni trolluyor da, eğlensin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ağzını bozsana nolur nolur NOLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 en azindan hala bir baban var ve kötü durumuna ragmen hala sana maddi bir sekilde destek olmaya calisiyor. herseyi onlardan bekleyemezsin, son seneni bitirmeye bak cabucak ve is hayatina atil. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 cokta üstüne gitmeyin amca belli meğilli adam falan öldürmesin annen uyarsın bak bey napyosun tehlikenin farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hiçbişey anlamadım queenofspades niye küfretmek istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Deli galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Allah kolaylık versin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bende de benzer bi baba var, değişmiyolar. başının çaresine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 şu an topicte aynı tarz 3 kötü baba var allah yardımcınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 koy postayı , sittir git lan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 banlanabilir ama öyle derse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 banlanmasın yeaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bence de banlanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 küçükken sana dokunsa daha mı iyidi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar