dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 standart key den kastın wotlk cd keyi mi yoksa diğerlerini mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Wow keyı direk expansion keyleri değil bc ve wotlk değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 şu ilk cd mi? 3ününde cdsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ya cd değil cd-KEY wow standartın cd-KEY i Cd'si değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yav ben cd diorum sen anla işte cd-key, evet 2 karakterin de 3er cd keyi var, standart tbc wotlk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 http://forum.wow-turk.com/account-satim-ilanlari/52808-80-undead-pvp-warr-%25310-mount-5780gs.html Yüzde 310 lu mount olan undead warrior fiyatına bı bakın bence .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 sen niye adamı baltalamaya çalışıyosun? o koyduğun ilan senindir kesin. isterse 1 trilyona satar. size ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Benim mi? İyi güldürdün XD char bence 500 gibi bı fiyat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 310 mountu olan karakterlerin hepsi aynı fiyattır mı demek istiyosun? o zaman scarab lordlu karakterle de bizim küheylanı takas edelim ikisi de yüzde 100 nasılsa. wow-turk bu arkadaş ta 1,000 ytl ye satışa koymuş mesela. ben gerekli araştırmamı yaptım, bu oyunda en çok para eden şey ; 1. Scarab Lord 2. Ashes of Al'ar 3. Son content gearı 4. Vanity (thunderfury vs gibi legendary weaponlar, artık alınamayan title'lar , mountlar) 5. Priest ( Kasması mı zordur nedendir priestler hep daha pahalı) Türkiyedeki fiyatları inceledim , yurtdışındakileri inceledim, ve ortalamanın da altında verdiğim fiyat. İhtiyacım olsa daha da ucuza satardım, ama öyle bi durum yok fiyatlar sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Adam 300 lerden fiyatı 200 e çekmiş satılmamış die ben gesini aynı ara demiyorum ben bı mount bu kadar etmez diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 öyle mi? http://cgi.ebay.com/WOW-World-Warcraft-CCG-SPECTRAL-TIGER-LOOT-CARD-/350352864769?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5192a87601#ht_500wt_928 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Senin dediğin adam 2 tane 80 satıo ayrıca adam 1aydir hiç durmadan upliyo konuyu ve hala satamamis vede ayrıca adam hergün chari oyun icinde kasıo o char 1k. Tl ye satılırsa bana haber vermeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Ebay'e bakarak karakter fiyat araştırması yapıyorsan tebrik ederim sadece. :) dogakan'ın verdiği listeye de katılıyorum, 2. sıraya spectral tiger'ı ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 beyazsakal said: ben bı mount bu kadar etmez diyorum :) Ben bi mounta bu kadar para vermem desen anlayacağım da, "ben bi mount bu kadar etmez diyorum" dersen yeterince bilgi sahibi değilsin demektir, daha da yardımcı olayım. DeathKnight Death knight ve scarab lord... 60 zamanının quest reward mountu ile Wotlk da gelmiş bir class, blizzardın failı, adam abuse etmiş almış. 2700 dolar! hail. -scarab-lord-warrior-ashes-alar-thunderfury-t10-shadows-edge-5-5-t10.html]warrior Bu da 800 Eurodan başlatmış bid i, 1500 euro buyout. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Catzee said: Ebay'e bakarak karakter fiyat araştırması yapıyorsan tebrik ederim sadece. :) dogakan'ın verdiği listeye de katılıyorum, 2. sıraya spectral tiger'ı ekleyebilirsin. Oups, tabi tigerı unutmuşum. lockout 2 güne düşmeden swift zulian tiger da revaçtaydı da, şimdilerde pek değil herkes dalaranda he-man gibi geziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dogakan mmo-armory'deki fiyatları referans gösterirsen bu kez sen komik duruma düşersin, jano senden karakterini max 800-900'e alır, ki şu zamanda bu kadarda vermez max 600-750, ki 2 tane scarab lord sattım ondan biliyorum. satılan fiyatlarda orda yazanın yarısı civarında oluyor, o kadar para verecek adamda 7-8 ayda bir çıkıyor. dolar bu arada yukarıdaki fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 şöle bişey var tabi fakir türklerin alım gücü yüksek değil. sabancı üniversitesi forumuna filan ilan aç sen. yurtdışında satmak daha mantıklı ama banka hesabına aktarmaları lazım parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 daha dun bizim gm shadowmourne lu retri palayi 2k euro ya satti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 şu anda shadowmourne u lvl 5 e ver onu da o fiyata satarsın, ama 3 bilemedin 4 ay sonra o kadar değeri kalmayacak, black temple zamanında olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 alan aptal. 2k euro ne lan. araba alırım lan o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ya onu demeye çalışıyorum ya, scarab lord alırsın, bundan 1 yıl sonra blizz tekrar kapıları açmaya karar vermezse yine aldığın fiyata yakın belki daha pahalıya satarsın, ama legendary silah var die acc alırsın, 3-5 ay sonra elinde patlar en fazla iyi bi guilde kapağı atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 zenginin malı züğürdün çenesi olmuş topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 pul biriktiren niye biriktiriyo o zaman?. milyon dolarlar ediyo o küçücük pullar. mantığı koleksiyon bu işin. kafa yormıcanız. zenginin parası züürdün ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 "jano aga" eu acc almıyorum dedi elinde patlamış demekki, us olsa 5 dakikada satılır zaten. ne çok gereksiz post oldu sjkldflkj neyse "ashes of al'ar" istiyorum diyene fiyat belli orda zaten, istemeyen de zehirini kussun çamurunu atsın rahatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bak sen diosun, o pulu satarsın belki kar edersin. ama 5 ay sonra çöp olacak itemlar için 2k euro ne vereyim. wispy'di sanırım zamanında dual glaive olan karakteri satmadı, şimdi başını taşa vuruyordu. grafik abi bu. eskir modası geçer. bul eskidikçe değer kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar