metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 işletme bölümüyle ilgili daha önce bir başlık açılmış, onu arattım okudum ama bir soru aklıma takıldı. işletme daha önce fendi, sonra eşit ağırlık bölümüne geçti o yüzden fmciler işletme seçerse katsayılarda bir değişme olmadan yani puanları azalmadan işletme bölümlerine girebiliyor diye duymuştum, bu doğrumu? kısaca ben fmyim işletme bölümüne girebilirmiyim, ve tavsiye edermisiniz işletmeyi?[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Doğru, girersin, ama tavsiye etmem.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 tavsiye etmeme nedenlerinizide yazarsanız sevinirim :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Tavsiye etmeyenlerin tavsiye etmeme nedenlerini ben sana söyleyeyim. Kendileri yada bir yakınları işletme mezunudur. Ancak insanlar herşeyi okulda inekleyerek öğrenip iş bulabilme umutları olduğundan, derslerin üstüne hiç bir şey eklemez ve onlardan daha kalifiye olan işletme mezunları tarafından geride bırakıp, işsiz kalırlar. Bilmezler ki, zekasını kullanıp, kendisini geliştiren HER işletme mezunu yüksek gelirler kazanmaktadır.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 FM sen işletme ve iktisat bölümlerini puan keybetmeden kendi bölümünmüş gibi seçersin. Ama Sayılsal puanın yerine EA puanın hesaba katılır. İşletme hakkında şöle birşey diyim. İşletme 2 senelik master konusu haline geldi. Sen iktisat oku üstüne işletme masterı yap mesela..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 evet bende eno gibi düşünüyorum, bir de bu master işini tam olarak bilen varmı, yani okuduğun üniverstedemi yapıyorsun, yoksa başka bir yerde yapabliliyormusun, yapmak için neler gereklidir? siz bilirsiniz bunları =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 abi işletme bence başlı başına bir bölüm olmamalı ama her bölümden mezun olanlara işletme dersi verilmeli... bana kalırsa işletmeden mezun olanlar kalasdır :P abartmayalım tabii de işletme bölüm değildir.... ama sen gidip de elektrik elektronik okuyup üstüne işletme masterı yaparsan o zaman iyi olur işte :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 İnternet kralı olmayalım, karşınızda duran tanımadığınız birine kalas diyemeyeciğimiz gibi, burda da kalas demeyelim. Ben karpuzu az çok tanıyorum, ama hiç tanımayanlar için üzücü olabilir. Yüksek lisans, masterı istediğiniz üni de yapabiliyosunuz bu arada.[signature][hline]Profocio Hosting
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 of nerelerdeyiz.. her onune gelen dan dun isletme yaziyor diye isletme bolumunu bilmeden asagilamayi biraksak cok cok iyi olacak. isletmenin aldigi derslerden bir ikisini sayabilir misiniz mesela? ne ogreniyor bu adamlar.. enoya da arti yuzbinmilyon. iktisat bilim onu secelim diye arastirmadan da secmesin kimse. elektronik + mba de pek moda. bisey icat eder onu pazarlarim mantigi heralde. [signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 04 Ağustos 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bu master iyiymiş o zaman, eno sen izmirdemi okuyordun.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yuksek lisans icin transkriptin[4 yillik not cizelgen] ve 3 adet referans mektubu gerekiyor.[basvuru yaptigin universiteye gore degisebilir.] herhangi bir universteye basvuru yapabilirsin, ama her universite kabul edecek diye bir durum yok. not ortalamana, GMAT ve toefl puanlarina gore degerlendirilip kabul ediliyorsun.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 04 Ağustos 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çok sağol dojorel bende onu merak ediyordum, eno nasıl 9 eylül bende izmirdeyim burda kalırsam ona göre seçerim okul. not:bu arada össye seneye giriyorum (1 sene hazırlık okudum), ama şimdiden soruyorum soruları meraklıyım =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 dokuz eylülü anlattım ben forumda, ara bakalım bi bulamazsan konuşuruz yine... bir de daha erken senin için :) ne sular akacak bu hayallerin altından :)
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya öss kabuslarıma girmeye başladı, ondan bugün böyle gaza geldim. teşekkür ederim =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hakikaten daha cok erken :) simdiden stres baslarsa bu senenin sonu gelmez.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hiç bir şekilde bu konuyu sana tavsiye etmem abi eğer okuyabilirsen bir mühendislik oku üstüne işletme masterı yap nerdeyse aynı kapıya çıkar(nerdeyse lafina dikkat)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben sağdan soldan duyduklarımla bi yorum yapıyorum... kalas derken geyik yani ciddiye almanıza gerek yok zaten bu doğrudur demiyorum ki... kendi fikrimi söylüyorum sadece[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 işte karpuz mesajımda belirttiğim gibi herkes sağdan soldan duyduğuyla, yada kendi yaptığı dallamalıklara dayanarak bölüme laf atıyor, ona sinir oluyorum... yaşanmış bir olay anlatayım.. çalıştığım işyerine eleman alınacak. ilk görüşmede müdür gelen kişilere 3 er adet hisse söylüyor ve ikinci görüşmeye kadar bunların analizlerini yapmalarını istiyor. Sonuç: ikinci görüşmeye gelenlerin yarısından fazlası, evde oturup max 30 dakika ayırıp söz konusu analizi yapmadan geliyor... İşte böyle dallamalar, iş bulamıyorlar doğal olarak. Sonra da "yav biz işletme okuduk, kral olcaz sandık ammaaa çok işletme mezunu var o yüzden iş bulmakta zorlanıyoruz, sux bi durum" şeklinde ağlıyorlar... yolda görsem döverim böyle adamları
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben kafayı bozdum ya, puanlara bakıp bakıp gidip test çözüyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 benim bildigim masterini istedigin yerde yapabiliyorsun parasini odemek kaydiyla.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: metboy, 05 Ağustos 2004 01:47 tarihinde demiş ki: ben kafayı bozdum ya, puanlara bakıp bakıp gidip test çözüyorum. şimdiden böle yaparsan 2 ayda sıkılırsın, sölemedi deme[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bencede öyle ama napayım dersane sınavları var :'([signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 dersane sınavlarının sonuçlarını hiç takma sen-sınıf atlma olanları biraz dikkate al da- çünkü dersanede280 galan alanların çou sınavda o puana erişmek kaygısında çok daa düşük puanlar alıyo, bende mesela dersane sınavlarınad 260ın altına düşmezken sonuçta 250 geldi, dersane sınavlarına ciddiyetle gir ama ne moralini bozmasına ne de götünü kaldırmasına izin verme[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Öne çıkan mesajlar