Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Buyrun:Releases Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 iyisi mi yarin upgrade ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bu pc başlarken ubuntu yüklendiği sırada çıkan arkaplan, yazı stili , preloader stili ne çirkindir öyle ya . Bir de yavaş olmuş biraz . Eskiden çat çat açılırdı şimdi bir 10 saniye falan daha yavaş açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 said: Start fast with Ubuntu Ubuntu loads quickly on any computer, but it's super-fast on newer machines. After loading, opening a browser takes seconds, unlike other operating systems that leave you staring at the screen, waiting to get online. demis adamlar sitelerinde. henuz upgrade etmedim de cidden daha mi yavas olmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Hangi OS olursa olsun bir OS çıktı mı bence 3-6 ay arası falan dokunmamak lazım ubuntu kullanırken 9.04 kullanıyorum hala gayet memnumum ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 su anda upgrade etmeye calisiyorum ama update manager dan upgrade e basinca o pencere donup kaliyor 1 dakika kadar. daha sonra "could not download the release notes please check your internet connection." diye uyari cikiyor. internette sorun yok. girebiliyorum her yere. aynisi basina gelen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Bana öyle birşey olmadı ama belki download locationu değiştirsen işe yarayabilir . Benim tavsiyem bence upgrade etme . 9.04 ün pek eksik kalır bir yanı yok . Hazır linux topici varken sorayım; Flash player çok dandiri . Eğer farklı farklı 3-5 tane flash varsa sitede kesinlikle firefox ta chrome da kitlenip kalıyo . Varmı bunun bir çözümü . flash playerı en son sürümüne yükselttim ama genede işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 simdilik 9.10da kalicam. 9.04 u atlayip 8.10 dan 9.10 gecmistim zamaninda. ne fark eder bilemiyorum ama 9.10 guzel. dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yanlış yazmışım bende carmic coaladaydım lucid lynxe geçtim . carmic iyi ya . Linuxten tek şikayetim şu flash olayı . sayfada 3-5 ayrı flash oldumu iptal o sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar