Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ağdaki pc lerlen windowsun kendi altinda çalışaraktan konuşa bilecegimiz bi olay varmıdır. yada ufak programlarla da yapılabilirmi bu not: internet cafe programlari hariç.[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Sistem mesajımıydı neydi bişey yollayabiliyordun sanırım. Ama nasıl yapılıyordu onu hatırlayamıycam..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 98 de winpopup mi ne vardi . xp nedir durum bilemiyorum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 win xp için denetim masası>performans ve bakım>yönetimsel araçlar>bilgisayar yönetimi bu işini görür :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya eet oralarda olamsi lazimdi baktim falan da yok yaw .nasi yollaniyoki[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 nt tabanlı olanlarda net komutunu kullanabilirsiniz .. start > run > net send 192.168.1.2 denemedir bu hebele böle olursa sadece yukarıdaki ipye gider eğer makinanın netbios ismini biliorsanız, net send patiuser denemedir bu hebele şeklinde de kullanılabilir. bütün subIplere göndermek için, net send 192.168.1.* denemedir bu hebele tüm network için, net send * denemedir bu hebele kullanılabilir. uyarı: okullarda falan kullanmayın * ile hocalara falan gidebilir, tüm network e gittiğini tekrar sölemekte faide var ... bunun dışında 9.x ler de winpopup var evet .. ayrıca download.com da LAN messaging konusunda bir çok program var hatta çoğu freeware .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ayrıca üşengeç olanlarınız için şöle bir opsiyon da var: net send 192.168.1.3 %* şeklinde bir .bat file yazıp, system klasörüne atarsanız, dielim ki bunu x.bat olarak save ettik, start > run > x deneme deneme yazarsak küt die 192.168.1.3 nolu makinaya mesaj gidecektir .. sevgiler saygılar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 neter gerekli tüm bilgileri vermiş, bir ekstra bilgi daha size net send mesajlarının gelmesini istemiyorsanız windows servislerinden messenger hizmetini kapatabilirsiniz.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 thx arkdaslar.neter oldu yaptim öyle thx.[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bu arada karşı tarafa ulaşmasını istiyosanızda o bilgisayarın messenger servisinin açık olduğundan emin olun[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Win 98'de windows klasöründe systemın ıcınde winpopup diye bir prg. olamalıydı...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar