Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ya bu instalları naısl yapcaz linuzta sonları tar.gz ile biten dosyalşarı filan tar -zxvf blabla.tar.gz ile açıyorum arşivi ondan sonra kalıyorum öle napcam ne etcem anlamadım yaf. Gelecek Bireysel 3.0 kullanıyorum.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 - kullanmana gerek yok.. blabla.tar.gz yi actiktan sonra cat README | more veya less README komutu ile guzel guzel okuyacaksin once.. o da seni muhtemelen INSTALL dosyasina yonlendirecek, ve sen cat INSTALL | more diyeceksin :) Sonra bakacaksin, nasil kuruluyormus bu meret.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 install olayını tek başına çözene plaket veriyorlar zaten :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Yoo artik genelde distro paketleri kullaniliyor.. Debian `in apt-get `i, FreeBSD nin ports u, Slackware `in swaret`i. etc. etc.. ( RedHat `in rpm i degil, cunku pek sacma bisi o.. ve Gelecek Linux Rh uzerine.. Yani irenc :) ) bi komutla sizin icin indirip, kurdurabiliyor veya silebiliyorsunuz.. Pek kolaylasti isler Linux ta son senelerde :) Ha hele Debian tabanli bir Linux surumu vardi StormLinux.. Onun inanilmaz bir package management system `i vardi..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 en kısa zamanda red hat'ten apartma gelecek linux'u elinizden çıkarınız, tavsiyem yeni başlayan biri olarak "çok da uğraşmayacam merak işte" havasındaysanız red hat, "yok yok merak ediyorum, ne yaptığımı bilmek istiorum ben" havasındaysanız slackware indirmeniz ve de kullanmanızdır. bunun yanı sıra, şakir kardeşiminiz de dikkat çektiği üzere README ve INSTALL dosyalarını bilhass okuman gerekli, sana burdan make;make install yaz deriz, sonra gelip e bu hata verio dersin :) ki zaten dediğim ve dikkat çektiğim, ve de bilindiği üzere *nix bir sistem ilgilenmeden asla öğrenilemez, misal kuracağın program tam olarak profesyonel değilse, installation saffasında bi ton hata verir; error.h bulamıom der, bilmem ne olur ... bunları tek tek google'dan arayıp bulup ilgilenmen gerekecektir şimdiden yine bilindiği üzere uyarmak istedim. ha bütün bu zahmetin karşılığını elbette alırsın orası bambaşka .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Bence `cok ugrasmayacagim merak etme` tipindeki sistem Debian tabanli bir Linux olmali.. Zira Red Hat `te problem uzerine problem yasadigindan, aslinda baya ugrasiyorsun.. Debian ise kararli ve tam bir TEMBEL Linux kullanicisi icin hazirlanmis :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar