Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Şu sıralar böyle ucuz bir klavye almaya niyetlendim, lakin piyasa hakkında pek bir bilgim yok. Normalde bas çalıyorum, olaydaki esas amaç da hem armoni konusunda biraz kendimi geliştirmek hem de işte kendimi eğlendirecek kadar bir şeyler çalabilmek. İlk etapta çok para harcamak istemiyorum, zira 2 ay sonra maymun iştahlılık etmişim deme ihtimalim var, heba olabilir bir köşede. Isınırsam f/p oranının performans kısmına yönelebilirim daha sonra. Tuşları ilk basışta aşağıda kalmayacak kalitede ve tonları kulak tırmalamayacak klavye önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak: midi klavye pek düşünmüyorum, çok daha faydalı olur falan derseniz ikna edecek argüman sunarsanız ama neden olmasın ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben de var tam aradığın klavye, ve şansına da satıyorum fsdg Edit: bendeki şu yamaha 7 8 sene önce almıştım ama 1 seneden az çalıp kaldırdım kenara. Aklına yatarsa öm at konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar