Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy X - Takıldım, Yine!

Eraqrest

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunun sonunu görmek zorundayım!
Ama bunun için ilk önce Sancuary Keeper denen kuşu gebertmeliyim.
2. Keeper'dan bahsediyorum. Çevresinde 6 tane platform olan.
Ağzıma s.çtı, kafayı yemek üzereyim. Adam oynatmıyor bile! Bir kere üst üste 3-4 kez vurdu, ağlayacaktım nerdeyse.
Gamespot'tan tam çözüme baktım, adam BerserkProof armor kullanın demiş, bu saatten sonra Bersek nere, proof nere!
Bana kalsa üzerine yürüyüp Gamepad'in kablosuyla boğacağım ama olmuyor!
Olmuyor, koyuyor, oyuyor, kesiyor.

İnsanı Paticik'e muhtaç ediyor.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

benim sana tavsiyem berzerk kullanma.. yada arada bir tidus ile flare atip yuna ile heal at ben bitrileli baya oluor tam hatirlamadim dedigin dusmanida ama son bosslardan biridi sanirim berzerk kullanirsan mageler bile gidip buyu atmak yerine vuruorlar benim bitirdigimde adamkarim hepsi lvl 99 idi cok rahat gectim sende ole yap :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 60/26 [i]†Grand†Cross† Crusader
|Gotham Radio Winamp|

Sosyal ağlarda paylaş

Yok bu kendini heal etmiyor. (1. sanc. Keeper heal falan yapıyordu)
Benim taktiğim Auron'u yaratığın önüne, Yuna ve Tidus'u arkasına (yaratığın etrafına 6 halka var, bir koyuyor, önündeki 3 halkadakilere vuruyor) koymaktı.
Yaratık sürekli Auron'la uğraşırken (Taunt mu öyle bir skill vardı, yaratığa artistlik yapıyorsunuz, o da sonraki turn size dalıyor, adını unuttum.) Yuna'yla Dark magic (3. lvl büyülerini öğrettim ve Lulu'dan daha yüksek magic puanı var) çakmak.
Tidus'a da Hastega yaptırıp Auron'u heallatacaktım.
(Bu arada Rikku'nun da Spare Change skill'i süper, yaratığa para atıyor, kaç para atarsanız onun 1/10'u kadar hasar veriyor. Max 100.000 altın = 9999 dmg. Zaten para pek işe yaramıyor. Ama galiba önceki Boss'larda harcadım paracıkları.)

Auron'un Magic break'ı ve tekme tokat girişmesi + Yuna'nın Dark Magic'i + Tidus'un potion basması yani.

Ama, Auron'da o Taunt mudur nedir, o yok. Tidus'ta var, o da adam değil.

Bu saatten sonra geri dönüp karakter kasmak da istemiyorm, zaten geri dönülüyor mu onu da bilmiyorum. Tetris taşlarına basarak geçilen bulmacadan hemen sonraki yer. Belki geldiğim kapılar kapalıdır.

Edit: Bu arada Berserk'i ben kullanmıyorum. Yaratıkta berserk attack diye bir şey var, bir koyuyor, BerserkProof armor yoksa (ki yok) berserk oluyorsunuz. Çok gıcık.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.

[Bu mesaj Eraq tarafından 11 Temmuz 2004 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Hay çıldırıyorum!

Onu geçtim, ilerledim, başka bir boss'u geçtim vs vs..

Şimdi de Braska's Final Aeon denen, dövüş sırasında süper bir müzik çalan (Zanarkand'ın dümdüz edilmesinde çalan müzik galiba) ama dövüş çok kısa sürdüğü için müziğin tamamını bir türlü dinleyemediğim bir dövüşte takıldım!!!

Yuh bu ne, ayıp bu SquareSoft'un yaptığı. Kolay yolu???[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
Sosyal ağlarda paylaş

eheh kendını sanslı say sanctuary keeper da tum aeonların overdrıve larını kullanıp sanıyesınde egctım boss u fakat yunalesca da overdrıve ı olmıyan aeonalrım yuzunden takılıp kaldım yuna holy yapmayıda bılmıyo pufff gerı donup kascam mecburen[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

Geri dön kas, Aeon'ları overdrive'larını doldur. Ama overdrive'ları 3. şekline sakla, oraya kadar overdrive'sız geçersen yenersin.
Tidus'la Yuna'ya Haste yap sürekli. (hani azıcık vuran bir saldırısı var ya, onunla dispelliyor).

Ben Lulu'ya lvl 3 büyülerini öğretince Friend Sphere ile Yuna'ya da öğretmiştim. Sonra da Return Sphere ile yollamıştım Yuna'yı yerine.
Lulu lvl 3 büyüsü yapınca 2000 vuruyorsa Yuna 5000 falan koyuyor. Doublecast da yaptırabilirsem iyi olur.

Ama Yunalesca'yı geçmek için öncelikle bol bol Holy Water ve Remedy lazım.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!

[Bu mesaj Eraq tarafından 05 Ağustos 2004 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...