Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Eveeeeeeeet, şu barillanın içi peynirli ve ıspanaklı tortellinilerinden alıcam, 2 kere yaptım 2 farklı sosla, 3. sünde tamamen farklı bi sos yapim diorum öneri plz 1. sinde feslegen sos (barilla) - krema - domates - sarımsak vardı 2. sinde pesto sos (domatesli işte)(barilla)- feslegen sos (barilla) - zeytin vardı tavsiye lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 içi peynirliymiş ama ben normalde parmesan üstüne rendelenmiş ceviz tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 olabilir aslında ama acaba mantarlı fln bi sos mu yapsam diorum. ya da tortellini almayıp arabiata fln? öfff zor iş bu bile be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 daha almadıysan o yassı olanlara tagliatelli mi deniodu. onlardan al. sonra parmesan + rendelenmiş ceviz olayını dene bi. beğenirsin die umuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 çıkıorum birasdan deneyelim bakalım bişeyler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Pesto+krema+mantar+tavuk+parmesan combosu yapiyorum ben, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tortellini en güzel formaggio sosuyla gider. satiliyodur hazir peynir soslari. beyle; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sarmısaklı domates diyim ben sana başka da bişey demiyim... Hazırlanışı: Accık becel'i atıyosun sahana eriyene kadar bekliyosun. Ardından varsa tat domates püresi, olmadı salça. Birazcık çevirdikten sonra en son 1 baş sarmısağı 4 e bölüp içine atıp çeviriyorsun. Kokusunda mest olup parmaklarını yiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 alman menşei li resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Erkek adam yemek ypar mı ülen. Annen, kızkardeşin, sevgilin teyzen halan filan yok mu.. Cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 peki harbi sarımsağı bölmek rendelemek mi yoksa sarımsak tozu mu? hani daha homojen yayılması ve yerken ağzına parça sarımsak gelmemesi açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sarimsak tozu taze sarimsagin yerini tutamaz. agzina parca gelmesini istemiyosan, sarimsak ezecegi falan var, onlari dene. rendeden daha etkili ve daha pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 alttakini anladım. üstteki nası çalışıo? (bi önce koyduun resim...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 http://www.agaclar.net/forum/attachment.php?attachmentid=94682&d=1248429301 onu da heralde icine koyuyosun, ceviriyosun. alt taraftan cikiyo sarimsaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bu soslu makarnaların hiç biri annemin salçalı makarnasının yanına yaklaşamıyor. Anne işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ıspanaklı peynirli olanı zaten yeteri kadar tadı olan bir şey. bi tane kremacık alsan (hani 200 ml uht kutuda satılanlar), makarnalar süzülürken makarnayı pişirdiğin tencerede kremayı yoğunlaşana kadar ısıtsan, sonra hepiciğini ateşte bi tur çevirsen, üstüne de bol permesan (ya da yoxa eski kaşar) rendesi eklesen süfer olur bile zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Makarna da elit yemeği oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Emaleth said: ıspanaklı peynirli olanı zaten yeteri kadar tadı olan bir şey. bi tane kremacık alsan (hani 200 ml uht kutuda satılanlar), makarnalar süzülürken makarnayı pişirdiğin tencerede kremayı yoğunlaşana kadar ısıtsan, sonra hepiciğini ateşte bi tur çevirsen, üstüne de bol permesan (ya da yoxa eski kaşar) rendesi eklesen süfer olur bile zaten. evet evet. cok lezzetli mmm. zaten bu hazir satilan peynir soslarinin icinde de krema mevcut. ama böyle de olur.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 makarna soslarının ünlüsü var mı? mesela barilla'nın ünlü bi makarna markası olduu gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 benim yaptığım var bitane mayonez acı sos kekik sarımsak tozu ton balığı mısır karıştır bunları dök sonra makarnanın üstüne mis gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Xelee said: makarna soslarının ünlüsü var mı? mesela barilla'nın ünlü bi makarna markası olduu gibi? knorrun toz karisimlari var. buitonni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Teddy said: Pesto+krema+mantar+tavuk+parmesan combosu yapiyorum ben, tavsiye ederim. abi hepsi çok ağır kaçmıo mu? bu arada patlıcanlı - kabaklı sos üstüne fesleğen parmesan ve zeytin denicem bakim bugün evet ama şimdi durup diğer yazılanları okiyim de sonraya kaynak olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Karasakal said: Erkek adam yemek ypar mı ülen. Annen, kızkardeşin, sevgilin teyzen halan filan yok mu.. Cık cık cık. lol sevgilimin evine ondan önce gittiğimden ben ona yapıorum vs o yaptığında yaprak sarma, mantı, izmir köfte, rosto gibi şeyler yapıo zaten ben anca makarna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Xelee said: peki harbi sarımsağı bölmek rendelemek mi yoksa sarımsak tozu mu? hani daha homojen yayılması ve yerken ağzına parça sarımsak gelmemesi açısından? taze sarımsak her türlü ownz zaten yukarda da dendiği gibi domates sarımsak az biber az tuz süper sos oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 salça + sirke kolay ve değişik.. o kadar değişik ki daha mucidi olan ben bile denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar