Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kolay ama değişk makarna sosu öneri acil :D


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eveeeeeeeet, şu barillanın içi peynirli ve ıspanaklı tortellinilerinden alıcam, 2 kere yaptım 2 farklı sosla, 3. sünde tamamen farklı bi sos yapim diorum öneri plz

1. sinde feslegen sos (barilla) - krema - domates - sarımsak vardı

2. sinde pesto sos (domatesli işte)(barilla)- feslegen sos (barilla) - zeytin vardı

tavsiye lütfen
Mesaj tarihi:
daha almadıysan o yassı olanlara tagliatelli mi deniodu. onlardan al. sonra parmesan + rendelenmiş ceviz olayını dene bi. beğenirsin die umuorum.
Mesaj tarihi:
Sarmısaklı domates diyim ben sana başka da bişey demiyim...
Hazırlanışı:
Accık becel'i atıyosun sahana eriyene kadar bekliyosun.
Ardından varsa tat domates püresi, olmadı salça.
Birazcık çevirdikten sonra en son 1 baş sarmısağı 4 e bölüp içine atıp çeviriyorsun.
Kokusunda mest olup parmaklarını yiyorsun.
Mesaj tarihi:
peki harbi sarımsağı bölmek rendelemek mi yoksa sarımsak tozu mu? hani daha homojen yayılması ve yerken ağzına parça sarımsak gelmemesi açısından?
Mesaj tarihi:
ıspanaklı peynirli olanı zaten yeteri kadar tadı olan bir şey.
bi tane kremacık alsan (hani 200 ml uht kutuda satılanlar), makarnalar süzülürken makarnayı pişirdiğin tencerede kremayı yoğunlaşana kadar ısıtsan, sonra hepiciğini ateşte bi tur çevirsen, üstüne de bol permesan (ya da yoxa eski kaşar) rendesi eklesen süfer olur bile zaten.
Mesaj tarihi:
Emaleth said:

ıspanaklı peynirli olanı zaten yeteri kadar tadı olan bir şey.
bi tane kremacık alsan (hani 200 ml uht kutuda satılanlar), makarnalar süzülürken makarnayı pişirdiğin tencerede kremayı yoğunlaşana kadar ısıtsan, sonra hepiciğini ateşte bi tur çevirsen, üstüne de bol permesan (ya da yoxa eski kaşar) rendesi eklesen süfer olur bile zaten.

evet evet.
cok lezzetli mmm.
zaten bu hazir satilan peynir soslarinin icinde de krema mevcut.
ama böyle de olur.(tu)
Mesaj tarihi:
benim yaptığım var bitane

mayonez
acı sos
kekik
sarımsak tozu
ton balığı
mısır

karıştır bunları dök sonra makarnanın üstüne mis gibi oluyor.
Mesaj tarihi:
Teddy said:

Pesto+krema+mantar+tavuk+parmesan combosu yapiyorum ben, tavsiye ederim.


abi hepsi çok ağır kaçmıo mu?


bu arada patlıcanlı - kabaklı sos üstüne fesleğen parmesan ve zeytin denicem bakim bugün evet

ama şimdi durup diğer yazılanları okiyim de sonraya kaynak olsun :D
Mesaj tarihi:
Karasakal said:

Erkek adam yemek ypar mı ülen.
Annen, kızkardeşin, sevgilin teyzen halan filan yok mu..

Cık cık cık.



lol sevgilimin evine ondan önce gittiğimden ben ona yapıorum vs

o yaptığında yaprak sarma, mantı, izmir köfte, rosto gibi şeyler yapıo zaten ben anca makarna
Mesaj tarihi:
Xelee said:

peki harbi sarımsağı bölmek rendelemek mi yoksa sarımsak tozu mu? hani daha homojen yayılması ve yerken ağzına parça sarımsak gelmemesi açısından?



taze sarımsak her türlü ownz

zaten yukarda da dendiği gibi

domates sarımsak az biber az tuz süper sos oluo
×
×
  • Yeni Oluştur...