Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sirke içiyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iç abi seviyorsan zaten iki günlük dünya :P[signature][hline]|-_-|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
o zaman geldiimii gazlaa gitsiin..
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
uzum sırkesı en ııs arkadas ehueuhe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
bende metil alkolemi merak sarsam diye düşünüyorum ucuz falanda heh[signature][hline]|-_-|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
o zaman geldiimii gazlaa gitsiin..
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
abi sen simdi mesela ateşin çıkınca hani sirkeli bez koyarlarya alına insanın, sen onuda iciyosundur allah bilir :P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Mesaj tarihi:
sirke mükemmel bişidir!
hatta bir ara bir çeşmeden akan su herkesi hasta etmeye başlamıştı da günde 1 kaşık sirke için diyorlardı.

midenin de öyle hemen her bişiyle bozulacağını sanmam, ülser, gastrit tarzı şeylerin hepsi bakteriyel, ve bulaşıcılar. benim mide doktorum eğer bu bakteri vücudda değilse sabah aç karınla kola içmenin bile bir zararı olmadığını söylemişti.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
kokoreç yasak değilki? 2 yaş ve üstü hayvanların bağırsağından yapmaya izin mi ne vardı yada altı tam hatırlamıyorum teee 1 2 sene önce cıkan haber bu[signature][hline]:D---:D:D:D-:D
:D----:D--:D-:D
:D:D-:D:D:D-:D:D
  • Yeni Oluştur...