RRa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Arkadaşlar phpbb3 bilgisi olan, php yazılım diline hakim, yardım sever, bize kıyamayan arkadaşları www.evilssociety.com/board 'ını geliştirmeye davet ediyorum. Kısıtlı bilgi ve becerimle bi yere kadar getirdim de hayde profösyenel bir el atın. inanmazsiniz sitede şuan sorun bile var yani yeni üyeler mesaj atamiyor :) gerçi hallettim sayilir ama bu forum benle nereye kadar gider allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hayrına zor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ingame gold veririm :) ya yaparız bişeyler çukulatadır, şekerdir, yarım dönerdir herşey para mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 acıklamaları kısa tutun biraz. o ne oyle roman yazmıssınız masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kısayı herkez yazar dedim ama ya uzunu? :p "Haydi forum geliştirelim" kampanyasına katılım hızla artsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar