Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ilk once fields sonra forest sonra goblin mines da gezdim simdi nereye gitsem olduruyorlar ne yapmam lazim tum statlarim 90 civari 20 levelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 forestta birz daha bekleyip lvl 13-14 gibi mountaina git biraz zorlanirsin ama dikkat ederen bisey olmaz ben lvl23um ama su anda shangalada olmam gerekirken moutaindayim cunku rutterlar bitti.Karpuuzzzzzz!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gm-Sniper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben lvl 17 yim . sadece guts 100 oldu digerleri düşük 50 lerde. ve ben kaledeki dungeondan çıkmıyorum . çok verimli bi yer 89 ataklı bi pike çıktı mest oldum :)[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 himm peki mountaindaki spinx ler nasil oldurulur berzerk yemiyolarda siciyorum devamli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar