Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancı Üniv. de okuyan ve Yurtları hakkında bilgisi olan..

Reumer

Öne çıkan mesajlar

sabanci universitesinde muhendislik bolumunde bi arkadasim hoca, onun dedigine gore de halledilmesi gereken bircok sey varmis, programlarin oturtulmasinin yani sira muhendislik bolumu hocalarinin arasindaki koordinasyon acisindan. ama onun disinda ortamindan cok memnun, fakat biraz degil epeyce uzak diyor.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe cook farkeder be canim

neyse sabanci duyumlarima gore cok iyi bir okul ole diyorlar en azindan

okuyacaklara basarilar

said:
Infeqted, 04 Ağustos 2004 10:59 tarihinde demiş ki:
onyreal.. senin yapamadigin sey apex leri iyi kullanamamissin, tabakhane virajina sert girdiysen vernikciler virajinda yalpalamistir araba..

ya dumduz tem den gidiyorsun ne farkeder araban kac yapiyor ise 190-200-240
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 03 Ağustos 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
Ha bi de mühendislik programlarına bi lafım war (ne kadar kritiğim deil mi :P). Çok az dalda eğitim weriyolar bilgisayar we mekatronik hadi bi de teelkomünikasyon dışında çok da bişi yok. Mikroelektronik'ten mezun olan adam türkiyede ya tübitakta çalışır ya da aç kalır weya yurt dışına gitmeli kesinlikle, bütün olay çip dizaynı yapmakmış ve türkiyede bildiğim kadarıyla bi tek Tübitak'ta war. Biyoloji mühendiligi (bkz. genetik) de aynen öyle yurt dışında iş olanakları. Bi tek madde bilimi konusunda çok da bilgim yok onu es geçicem :) Ne biliym klasik makina / elektronik mühendiliği gibi departmanlar temel mühendislik eğitimi için çok önemlidir bi unide am bunlar yok. Mekatroniğe bişi demiyorum bence iki daldan da çok ii ama alternatif sunmasıyla övünen bi uniden daha çoğunu beklerdim. Zamanla programları artırırlar we çok daha bi uni olurlar inşallah.

Vakıf Üni olduguna göre adamlar o bölümleri açma nedeni kendi elemanlarını yetiştirmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabancı iyi okul o kadar laf attım kötü yanlarını saydım ama bunu inkar edemem :P Aslında puana/hedef'e göre seçim yapmak lazım 330-340 ciwarı puan yapan biriyseniz we saglam muhendislik okuycam diyosanız sabancı en doğru tercih. Başarı bursu puanı ciwarlarındaysanız da ii bi tercih ama o arada weya başarının ustu bi paunda biraz gereksiz kacıyo.

Neyse ya gecti gitti artık umarım herkes istedigi yerlere yerlestirilir.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

valla puanlarınız tutarken ben odtü veya bogaziçi gibi devlet üniversitesine gitmekten yanayım tabi ki özel üniversitenin imkanları güzeldir ben puanım tutmasına karşılık hiç bir özel üniversiteyi tercih etmiyeceğim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...