Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancı Üniv. de okuyan ve Yurtları hakkında bilgisi olan..

Reumer

Öne çıkan mesajlar

said:
ascraeus, 01 Ağustos 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
goren de senı ıkı unıversıtede de okumus, hoca kalıtelerını bılen bırı sanır ne bu kesınlık

ben bu lafın üzerine dedim infected
maşallah atlama rekorları kırıyoruz :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

valla bilkent'le kıyaslanması bile yanlış olur. Tamamen değişik sistemlerde ve kalitede öğrenim veriliyor. Yurtlarda tek kişilik yurt da var fakat çok az ve diğer yurtlar o rahatı aratmaz. Aradada çok fiyat farkı var zaten 4 kişilik daha zevkli oluyor. İleriki senelerde az kişilik odalara geçebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya infected benim senle tartışma gibi bi niyetim yok, söylediğim lafları da sana söylemedim ben zaten
bu konuda tartışmak istemiyorum, şurda 2 gün kalmış, sinirlerim yeterince gergin, bir yer tercih edemiyorum.
Sadece tartışmak istemiyorum...[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Ben olsam Sabancı'ya gelirdim, ankara dışına çıkmış olursun istanbul farklı çnkü baya
ama burda arkadaşsızlıktan bunalıma girme şansın da war
infeqted'ın dediği gibi bizim okuldan her sene 40 kişi sabancıya gidio, kimse baymıyomuş o yüzden
ama tek başına gidersen bayabilirsin
okul olarak sabancı çok üstün, ama tek başına burda sıkıntıdan patlar mısın bilemem
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada, aklımda 3 senedir olan gerçrekten harika bir üniversite sabancı üniversitesi.
Teknolojik imkanları en fazla olan üniversite. Öğretim görevlileri türkiye'nin en iyileri. Rektör Tosun Terzioğlu süper bir adam.
Dersler zor ve kaliteli. Ama her şeyden önce öğrenciye bağlı tabiki. Yani SÜ ye gidip MIT ve Harward dan rektörlük onur bursu alan da var (her daldan sadece 2 kişiye veriyolar), bi halt olamayan da, her üniversitede olduğu gibi.

Yurtlara gelince gerçekten çok hoş, ben 2 kişiliklerde kalacam, banyo tuvalet oda içinde, mutfaktan çamaşırhaneye her türlü şey yurt binasının içinde bulunabiliyor zaten.

Gerçekten Firewall ı abartı bu arada. Paranoyak bir firewall koymuşlar çok kısıtlıyormuş da bakıcaz bi yoluna artık. Bu arada kazaa gibi salak bir sisteme ihtiyaç yok zaten. Daha hiçbir üninin çözemediği bir sistem varmış, Rew den detayları alıcam hehe :D[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

Kazaa da kullanılmıyor değil zaten, sadece yasak ama farkedilirse cezası var tabi...

Bu arada hangi şehirde oturuyosun Penthe ? İst. içiysen iki kişilik yurt çıkması imkansız gibi bişe de ne yazık ki...

[Bu mesaj Spyro tarafından 03 Ağustos 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spyro, 03 Ağustos 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
Kazaa da kullanılmıyor değil zaten, sadece yasak ama farkedilirse cezası var tabi...

Bu arada hangi şehirde oturuyosun Penthe ? İst. içiysen iki kişilik yurt çıkması imkansız gibi bişe de ne yazık ki...

[Bu mesaj Spyro tarafından 03 Ağustos 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]

İzmirdenim, bi de bursluyum. Çıkarmış yani.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

o okuldan kadikoye 20 dk da yetiscek adam beri gelsin

onu yeni turk f1 pilotu yapcam

her neyse sabanci guzel bir okul umarim mutlu olursun

said:
Infeqted, 01 Ağustos 2004 13:59 tarihinde demiş ki:
evet butun odalarda 4 2 dus her zaman icerde

oda arkadsin nasil seciliyor bilmiyorum :) bizim okuldan 40 kisi gidiyor her sene. yanliz sunu soyliyim hic tanidigin insan yokken gidiyorsan yatili hadisede birazcik sikilabilirmissin.

istanbulun 2 merkezi kadikoy ve taksime shuttle var taksime 50 kadikoye 40dk galiba emin degilim, araba ile kadikoy trafik yoksa 20dk civari
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 03 Ağustos 2004 20:06 tarihinde demiş ki:

said:

oda arkadsin nasil seciliyor bilmiyorum :) bizim okuldan 40 kisi gidiyor her sene. yanliz sunu soyliyim hic tanidigin insan yokken gidiyorsan yatili hadisede birazcik sikilabilirmissin.

istanbulun 2 merkezi kadikoy ve taksime shuttle var taksime 50 kadikoye 40dk galiba emin degilim, araba ile kadikoy trafik yoksa 20dk civari

Shuttle ile imkansız tabi de, arabayla trafik yoksa mümkün 20dk'da ulaşmak...

said:
yemekleri ya cafe dorm dan ya yemekhaneden yada kantinden yiyebiliyorsun yemekhanede yemek 3.300 kahvaltida 2.100 mu ne ustteki yemekhanede daha pahali ama gene disarida yenecek en ucuz yemek fiyatina iskender 4milyon kola 1.000 gibi

kampuse icki sokuluyormus sigara ve otesini icen fazla miktarda insan varmis, ayrica fitness salonu squash sahalari kapali yuzme havuzu var basketbol sahasi da icinde

Bu arada, kampüste kapalı yüzme havuzu yok Infeqted, ancak yapımı yeni tamamlanan spor merkezinin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Onun dışında, yemek fiyatları da pek ucuz diyemeyiz ne yazık ki...
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim siz burda sabancı propagandası yaparsınız da ben de antisi yaparım oyleyse başım kel mi :P

Anti - sabancı propaganda on

Sabancı güzel universite ama abartıldığı kadar da deil bence. Bi defa içeri girince universiteden çok banka genel müdürlüğüne benziyo bana biraz soğuk geldi. Her gün yatıp kalkacacağım bi yer olmasa dert deil de benim çok da hoşuma gitmedi.

Yirmi dakikada kadıköy olayına inanmıyorum. Anca birisi sabancı'nın otoparkından 20 dakikada altıyol'a ulaştırabilirse inanırım. Diyosunuz trafik olmadığı zaman. Allah aşkına ne zaman kadıköy'e gidişler dıfır trafikle oldu ki? Hele hafta sonu (yani dışarı çıkmak için en makul zaman) ... Bi de bu sadece kadıköy, taksim / beşiktaş vs... yerlere gitmek en az bir saati bulur. Arabayı siz kullanıyosanız benzin parası da cabası :) Shuttle kullanırım diyosanız süreler daha da uzuyo.

Artı çok yeni bi universite öğretim görevlileri ne kadar iyi olsa da kaynaşıp uyuşmaları için süre gerek universitenin oturmasının anında olcak bi iş oldugunu sanmıyorum. Oturmuş bi uniyi sabancı'ya her şekilde tercih ederim çünkü sistemi bellidir eğitimi bellidir ve en önemlisi sosyal hayatı bellidir canlıdır klüpleri aktiftir, universite yılların birikimiyle değişip geliştiği için size çok şey katar. Sabancı daha yeni 10-15 yıl sonra iice oturacak we bence süper bi uni olacak ama bizim tercihler simdi :)

Ha bi de mühendislik programlarına bi lafım war (ne kadar kritiğim deil mi :P). Çok az dalda eğitim weriyolar bilgisayar we mekatronik hadi bi de teelkomünikasyon dışında çok da bişi yok. Mikroelektronik'ten mezun olan adam türkiyede ya tübitakta çalışır ya da aç kalır weya yurt dışına gitmeli kesinlikle, bütün olay çip dizaynı yapmakmış ve türkiyede bildiğim kadarıyla bi tek Tübitak'ta war. Biyoloji mühendiligi (bkz. genetik) de aynen öyle yurt dışında iş olanakları. Bi tek madde bilimi konusunda çok da bilgim yok onu es geçicem :) Ne biliym klasik makina / elektronik mühendiliği gibi departmanlar temel mühendislik eğitimi için çok önemlidir bi unide am bunlar yok. Mekatroniğe bişi demiyorum bence iki daldan da çok ii ama alternatif sunmasıyla övünen bi uniden daha çoğunu beklerdim. Zamanla programları artırırlar we çok daha bi uni olurlar inşallah.

Anti - sabancı propaganda off

Bu kadarı yeter galiba :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende

s40 turbo var ben o arabayla ulasamam diyorum:)

hani eline vermedigim bmw kalmadi onu kayeye al

self advertisiment off:)

said:
Spyro, 03 Ağustos 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
said:
onlyreal, 03 Ağustos 2004 20:06 tarihinde demiş ki:

said:

Shuttle ile imkansız tabi de, arabayla trafik yoksa mümkün 20dk'da ulaşmak...

said:
yemekleri ya cafe dorm dan ya yemekhaneden yada kantinden yiyebiliyorsun yemekhanede yemek 3.300 kahvaltida 2.100 mu ne ustteki yemekhanede daha pahali ama gene disarida yenecek en ucuz yemek fiyatina iskender 4milyon kola 1.000 gibi

kampuse icki sokuluyormus sigara ve otesini icen fazla miktarda insan varmis, ayrica fitness salonu squash sahalari kapali yuzme havuzu var basketbol sahasi da icinde

Bu arada, kampüste kapalı yüzme havuzu yok Infeqted, ancak yapımı yeni tamamlanan spor merkezinin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Onun dışında, yemek fiyatları da pek ucuz diyemeyiz ne yazık ki...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...