Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: ascraeus, 01 Ağustos 2004 21:41 tarihinde demiş ki: goren de senı ıkı unıversıtede de okumus, hoca kalıtelerını bılen bırı sanır ne bu kesınlık ben bu lafın üzerine dedim infected maşallah atlama rekorları kırıyoruz :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 valla bilkent'le kıyaslanması bile yanlış olur. Tamamen değişik sistemlerde ve kalitede öğrenim veriliyor. Yurtlarda tek kişilik yurt da var fakat çok az ve diğer yurtlar o rahatı aratmaz. Aradada çok fiyat farkı var zaten 4 kişilik daha zevkli oluyor. İleriki senelerde az kişilik odalara geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tabiki kendi fikrini belirttin ozgur bir tartisma platformu burasi, bende insanlara bana gore neyin dogru neyin yanlis oldugunu biraz daha konvanojel kanitlarla aciklayacagim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ehe karıstı herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 dogru sabancinin binalari guzel degil, bilgisayar labratuari yok, kazaa kullanamiyosun, sehre 40dk yaninda tabakhane var, agaclandirma zayif[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ya infected benim senle tartışma gibi bi niyetim yok, söylediğim lafları da sana söylemedim ben zaten bu konuda tartışmak istemiyorum, şurda 2 gün kalmış, sinirlerim yeterince gergin, bir yer tercih edemiyorum. Sadece tartışmak istemiyorum...[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 okkey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ben olsam Sabancı'ya gelirdim, ankara dışına çıkmış olursun istanbul farklı çnkü baya ama burda arkadaşsızlıktan bunalıma girme şansın da war infeqted'ın dediği gibi bizim okuldan her sene 40 kişi sabancıya gidio, kimse baymıyomuş o yüzden ama tek başına gidersen bayabilirsin okul olarak sabancı çok üstün, ama tek başına burda sıkıntıdan patlar mısın bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 aytoz sabanci burslunun altina burssuzda yazdim de sena benden bir rusKie[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ilk tercihim burslu ama paralı konusunda kararsızım annemler istersen yaz dediler ama yüzsüzlük yapmak da istemiorum fazla :) bakalım karar vercem sen kesin sabancı mı? o kadar puan boşa gitcek abi 50 puan aşşasını yazıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 aytoz msn e giir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Sabancı Onur ve başarı bursu ilk iki tercih, onur kıyısındayım ama başarıya kesin girerim (Benim dilim 0.86, onun dilimi 1.84 kesin olur heralde). 22 Eylülden itibaren oradayım. Patilerle görüşelim :)[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bu arada, aklımda 3 senedir olan gerçrekten harika bir üniversite sabancı üniversitesi. Teknolojik imkanları en fazla olan üniversite. Öğretim görevlileri türkiye'nin en iyileri. Rektör Tosun Terzioğlu süper bir adam. Dersler zor ve kaliteli. Ama her şeyden önce öğrenciye bağlı tabiki. Yani SÜ ye gidip MIT ve Harward dan rektörlük onur bursu alan da var (her daldan sadece 2 kişiye veriyolar), bi halt olamayan da, her üniversitede olduğu gibi. Yurtlara gelince gerçekten çok hoş, ben 2 kişiliklerde kalacam, banyo tuvalet oda içinde, mutfaktan çamaşırhaneye her türlü şey yurt binasının içinde bulunabiliyor zaten. Gerçekten Firewall ı abartı bu arada. Paranoyak bir firewall koymuşlar çok kısıtlıyormuş da bakıcaz bi yoluna artık. Bu arada kazaa gibi salak bir sisteme ihtiyaç yok zaten. Daha hiçbir üninin çözemediği bir sistem varmış, Rew den detayları alıcam hehe :D[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 okulda networkten zaten paylasım var ayrıca dc++ hub ı var dısardan gırıs yok sadece okul ıcı mesela ornek verım kazaa da turıst omer uzay yolundayı bulamazsın ama okul ıcınde 10 dkk da buluyoruz :) [Bu mesaj ascraeus tarafından 03 Ağustos 2004 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Kazaa da kullanılmıyor değil zaten, sadece yasak ama farkedilirse cezası var tabi... Bu arada hangi şehirde oturuyosun Penthe ? İst. içiysen iki kişilik yurt çıkması imkansız gibi bişe de ne yazık ki... [Bu mesaj Spyro tarafından 03 Ağustos 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 şehir dışından geliyor o[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Spyro, 03 Ağustos 2004 16:44 tarihinde demiş ki: Kazaa da kullanılmıyor değil zaten, sadece yasak ama farkedilirse cezası var tabi... Bu arada hangi şehirde oturuyosun Penthe ? İst. içiysen iki kişilik yurt çıkması imkansız gibi bişe de ne yazık ki... [Bu mesaj Spyro tarafından 03 Ağustos 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] İzmirdenim, bi de bursluyum. Çıkarmış yani.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 o okuldan kadikoye 20 dk da yetiscek adam beri gelsin onu yeni turk f1 pilotu yapcam her neyse sabanci guzel bir okul umarim mutlu olursun said: Infeqted, 01 Ağustos 2004 13:59 tarihinde demiş ki: evet butun odalarda 4 2 dus her zaman icerde oda arkadsin nasil seciliyor bilmiyorum :) bizim okuldan 40 kisi gidiyor her sene. yanliz sunu soyliyim hic tanidigin insan yokken gidiyorsan yatili hadisede birazcik sikilabilirmissin. istanbulun 2 merkezi kadikoy ve taksime shuttle var taksime 50 kadikoye 40dk galiba emin degilim, araba ile kadikoy trafik yoksa 20dk civari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ok nereye geliyorum?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: onlyreal, 03 Ağustos 2004 20:06 tarihinde demiş ki: o okuldan kadikoye 20 dk da yetiscek adam beri gelsin onu yeni turk f1 pilotu yapcam her neyse sabanci guzel bir okul umarim mutlu olursun said: Infeqted, 01 Ağustos 2004 13:59 tarihinde demiş ki: evet butun odalarda 4 2 dus her zaman icerde oda arkadsin nasil seciliyor bilmiyorum :) bizim okuldan 40 kisi gidiyor her sene. yanliz sunu soyliyim hic tanidigin insan yokken gidiyorsan yatili hadisede birazcik sikilabilirmissin. istanbulun 2 merkezi kadikoy ve taksime shuttle var taksime 50 kadikoye 40dk galiba emin degilim, araba ile kadikoy trafik yoksa 20dk civari Shuttle ile imkansız tabi de, arabayla trafik yoksa mümkün 20dk'da ulaşmak... said: yemekleri ya cafe dorm dan ya yemekhaneden yada kantinden yiyebiliyorsun yemekhanede yemek 3.300 kahvaltida 2.100 mu ne ustteki yemekhanede daha pahali ama gene disarida yenecek en ucuz yemek fiyatina iskender 4milyon kola 1.000 gibi kampuse icki sokuluyormus sigara ve otesini icen fazla miktarda insan varmis, ayrica fitness salonu squash sahalari kapali yuzme havuzu var basketbol sahasi da icinde Bu arada, kampüste kapalı yüzme havuzu yok Infeqted, ancak yapımı yeni tamamlanan spor merkezinin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Onun dışında, yemek fiyatları da pek ucuz diyemeyiz ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 vallahi spyro sen daha iyi biliyorsundurda bize var dedi bi tanitim gunu masada oturan kadin 2 de calisan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Yok abi... Yeni yapılan spor salonunda da yok, başka bi yerde de. Kampüs içindeki tek havuz Cafe Dorm önündeki süs havuzu =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Kardeşim siz burda sabancı propagandası yaparsınız da ben de antisi yaparım oyleyse başım kel mi :P Anti - sabancı propaganda on Sabancı güzel universite ama abartıldığı kadar da deil bence. Bi defa içeri girince universiteden çok banka genel müdürlüğüne benziyo bana biraz soğuk geldi. Her gün yatıp kalkacacağım bi yer olmasa dert deil de benim çok da hoşuma gitmedi. Yirmi dakikada kadıköy olayına inanmıyorum. Anca birisi sabancı'nın otoparkından 20 dakikada altıyol'a ulaştırabilirse inanırım. Diyosunuz trafik olmadığı zaman. Allah aşkına ne zaman kadıköy'e gidişler dıfır trafikle oldu ki? Hele hafta sonu (yani dışarı çıkmak için en makul zaman) ... Bi de bu sadece kadıköy, taksim / beşiktaş vs... yerlere gitmek en az bir saati bulur. Arabayı siz kullanıyosanız benzin parası da cabası :) Shuttle kullanırım diyosanız süreler daha da uzuyo. Artı çok yeni bi universite öğretim görevlileri ne kadar iyi olsa da kaynaşıp uyuşmaları için süre gerek universitenin oturmasının anında olcak bi iş oldugunu sanmıyorum. Oturmuş bi uniyi sabancı'ya her şekilde tercih ederim çünkü sistemi bellidir eğitimi bellidir ve en önemlisi sosyal hayatı bellidir canlıdır klüpleri aktiftir, universite yılların birikimiyle değişip geliştiği için size çok şey katar. Sabancı daha yeni 10-15 yıl sonra iice oturacak we bence süper bi uni olacak ama bizim tercihler simdi :) Ha bi de mühendislik programlarına bi lafım war (ne kadar kritiğim deil mi :P). Çok az dalda eğitim weriyolar bilgisayar we mekatronik hadi bi de teelkomünikasyon dışında çok da bişi yok. Mikroelektronik'ten mezun olan adam türkiyede ya tübitakta çalışır ya da aç kalır weya yurt dışına gitmeli kesinlikle, bütün olay çip dizaynı yapmakmış ve türkiyede bildiğim kadarıyla bi tek Tübitak'ta war. Biyoloji mühendiligi (bkz. genetik) de aynen öyle yurt dışında iş olanakları. Bi tek madde bilimi konusunda çok da bilgim yok onu es geçicem :) Ne biliym klasik makina / elektronik mühendiliği gibi departmanlar temel mühendislik eğitimi için çok önemlidir bi unide am bunlar yok. Mekatroniğe bişi demiyorum bence iki daldan da çok ii ama alternatif sunmasıyla övünen bi uniden daha çoğunu beklerdim. Zamanla programları artırırlar we çok daha bi uni olurlar inşallah. Anti - sabancı propaganda off Bu kadarı yeter galiba :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 valla bende s40 turbo var ben o arabayla ulasamam diyorum:) hani eline vermedigim bmw kalmadi onu kayeye al self advertisiment off:) said: Spyro, 03 Ağustos 2004 21:34 tarihinde demiş ki: said: onlyreal, 03 Ağustos 2004 20:06 tarihinde demiş ki: o okuldan kadikoye 20 dk da yetiscek adam beri gelsin onu yeni turk f1 pilotu yapcam her neyse sabanci guzel bir okul umarim mutlu olursun said: Infeqted, 01 Ağustos 2004 13:59 tarihinde demiş ki: evet butun odalarda 4 2 dus her zaman icerde oda arkadsin nasil seciliyor bilmiyorum :) bizim okuldan 40 kisi gidiyor her sene. yanliz sunu soyliyim hic tanidigin insan yokken gidiyorsan yatili hadisede birazcik sikilabilirmissin. istanbulun 2 merkezi kadikoy ve taksime shuttle var taksime 50 kadikoye 40dk galiba emin degilim, araba ile kadikoy trafik yoksa 20dk civari Shuttle ile imkansız tabi de, arabayla trafik yoksa mümkün 20dk'da ulaşmak... said: yemekleri ya cafe dorm dan ya yemekhaneden yada kantinden yiyebiliyorsun yemekhanede yemek 3.300 kahvaltida 2.100 mu ne ustteki yemekhanede daha pahali ama gene disarida yenecek en ucuz yemek fiyatina iskender 4milyon kola 1.000 gibi kampuse icki sokuluyormus sigara ve otesini icen fazla miktarda insan varmis, ayrica fitness salonu squash sahalari kapali yuzme havuzu var basketbol sahasi da icinde Bu arada, kampüste kapalı yüzme havuzu yok Infeqted, ancak yapımı yeni tamamlanan spor merkezinin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Onun dışında, yemek fiyatları da pek ucuz diyemeyiz ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yatak var orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar