Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancı Üniv. de okuyan ve Yurtları hakkında bilgisi olan..

Reumer

Öne çıkan mesajlar

tek kisi yok

2 var 4 var
2 kisilik 1800 sene boyu, 4 kisilik 900 sene boyu

odalar gayet guzel 3yildizli otel gibi sadece yatak buyuklugunde bir masa ranzanin ustundede yatagin var, 2 yatak karsi karsiya ortada 2m bosluk koseyi dondunmu 5-6m2 bosluk banyosu gayet ama gayet guzel mutfak yok buzdolabi yok telesekreter veriyorlar kendiliginden her odada internet baglantisi ama zaten butun kampus kablosuz net

4 kisilik odalar buyuklugu 2 katindan daha ufak 2 dus karsilikli ama kimse kullanmiyormus ayni anda :) ama odada calismak zor oalbilir 4 kisi.

yatili kaldigin zaman pek sikilmiyormussun zaten okul seni essek gibi calistirdigindan, aksam her turlu oyun donuyor kampuste, ogrencilerde cok efsane koc gibi piyasa olmsalarda sosyal insanlar.

yemekleri ya cafe dorm dan ya yemekhaneden yada kantinden yiyebiliyorsun yemekhanede yemek 3.300 kahvaltida 2.100 mu ne ustteki yemekhanede daha pahali ama gene disarida yenecek en ucuz yemek fiyatina iskender 4milyon kola 1.000 gibi

kampuse icki sokuluyormus sigara ve otesini icen fazla miktarda insan varmis, ayrica fitness salonu squash sahalari kapali yuzme havuzu var basketbol sahasi da icinde

+ golde yelkjen yapmana felan izinde veriyolar yada arkadaki camlik ormaninda aksamlari turlayabiliyormussun

daha fazla sey merak edersen sorabilirsin :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm yanı 2 kısılık odada banyosu falan var?
yanı ortaklasa kullanılan bır banyo degıl oylemı bı kac odayla?

pekı oda arkadasımızı nası secıyoruz?ya begenmezsek? :)
tek kısılık oda olsaydı aslında cok guzel olucakltı

bıde sey sorucam.
istanbula ulasım zor oluyormu?
Sosyal ağlarda paylaş

evet butun odalarda 4 2 dus her zaman icerde

oda arkadsin nasil seciliyor bilmiyorum :) bizim okuldan 40 kisi gidiyor her sene. yanliz sunu soyliyim hic tanidigin insan yokken gidiyorsan yatili hadisede birazcik sikilabilirmissin.

istanbulun 2 merkezi kadikoy ve taksime shuttle var taksime 50 kadikoye 40dk galiba emin degilim, araba ile kadikoy trafik yoksa 20dk civari[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

sana buyuk ıhtımalle ıkı unıversıtenın de tanıtım brosur cd vs lerı gelmıs olması lazım. tabı onemlı olan gozunle gormek bence bı haftasonu gel gor sabancıyı zaten okul tanıtım gunlerı duzenlıyor hergun, gezersın kararını verırsın. ozel mesaj ıcq vs cevap verebılırım ıstedıgın soruna. ayrıca ankaradan gelıp alısma sorunun olmaz dolu ınsan var ızmırden ankaradan gelmıs olan. ha bıde sabancı bılkente takar :)
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki bilkent
bariz bilkent
maddi durumum olsa bilkent e giderdim mesela ben bu sene İşletmeye puanım da yetiyor

[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

[Bu mesaj Prawler tarafından 01 Ağustos 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bana mı diyorsun?
ben benim seçimimi söylüyorum sadece
hem Ankara'da oturcam, hem imkanım olcak hem de aldığım bu rezil puanla Bilkent'e gitmeyecem?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

ha kişiye göre değişir ben sevmedim sabancıyı, sevmem zorunda da değilim sadece kendi fikrimi belirttim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...