Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Evet biraz bilgi verebilcek varmı?Kalan birisi varsa icq dan falan görüşmek isterim. Yurt olanakları nedir?nasıldır?Tek kişilik odalarda hakkında bilgi vs. vs. Sitesini araştırıyorum ama bulamıyorum istediğim bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tek kisi yok 2 var 4 var 2 kisilik 1800 sene boyu, 4 kisilik 900 sene boyu odalar gayet guzel 3yildizli otel gibi sadece yatak buyuklugunde bir masa ranzanin ustundede yatagin var, 2 yatak karsi karsiya ortada 2m bosluk koseyi dondunmu 5-6m2 bosluk banyosu gayet ama gayet guzel mutfak yok buzdolabi yok telesekreter veriyorlar kendiliginden her odada internet baglantisi ama zaten butun kampus kablosuz net 4 kisilik odalar buyuklugu 2 katindan daha ufak 2 dus karsilikli ama kimse kullanmiyormus ayni anda :) ama odada calismak zor oalbilir 4 kisi. yatili kaldigin zaman pek sikilmiyormussun zaten okul seni essek gibi calistirdigindan, aksam her turlu oyun donuyor kampuste, ogrencilerde cok efsane koc gibi piyasa olmsalarda sosyal insanlar. yemekleri ya cafe dorm dan ya yemekhaneden yada kantinden yiyebiliyorsun yemekhanede yemek 3.300 kahvaltida 2.100 mu ne ustteki yemekhanede daha pahali ama gene disarida yenecek en ucuz yemek fiyatina iskender 4milyon kola 1.000 gibi kampuse icki sokuluyormus sigara ve otesini icen fazla miktarda insan varmis, ayrica fitness salonu squash sahalari kapali yuzme havuzu var basketbol sahasi da icinde + golde yelkjen yapmana felan izinde veriyolar yada arkadaki camlik ormaninda aksamlari turlayabiliyormussun daha fazla sey merak edersen sorabilirsin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hmm yanı 2 kısılık odada banyosu falan var? yanı ortaklasa kullanılan bır banyo degıl oylemı bı kac odayla? pekı oda arkadasımızı nası secıyoruz?ya begenmezsek? :) tek kısılık oda olsaydı aslında cok guzel olucakltı bıde sey sorucam. istanbula ulasım zor oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 evet butun odalarda 4 2 dus her zaman icerde oda arkadsin nasil seciliyor bilmiyorum :) bizim okuldan 40 kisi gidiyor her sene. yanliz sunu soyliyim hic tanidigin insan yokken gidiyorsan yatili hadisede birazcik sikilabilirmissin. istanbulun 2 merkezi kadikoy ve taksime shuttle var taksime 50 kadikoye 40dk galiba emin degilim, araba ile kadikoy trafik yoksa 20dk civari[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 anladım. peki biraz yersiz bi soru olucak ama bilkent yada sabancı deseler hangisini tercih ederdiniz?tabiki sabancı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tabiiki bilkent.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hiçbiri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ankaradan istanbual gidip sabancıya yatılı girmeyimi yoksa ankarada kalıp bilkente girmeyimi tercih ederdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tabiki ankarada kalıp bilkente girmeyi[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 sana buyuk ıhtımalle ıkı unıversıtenın de tanıtım brosur cd vs lerı gelmıs olması lazım. tabı onemlı olan gozunle gormek bence bı haftasonu gel gor sabancıyı zaten okul tanıtım gunlerı duzenlıyor hergun, gezersın kararını verırsın. ozel mesaj ıcq vs cevap verebılırım ıstedıgın soruna. ayrıca ankaradan gelıp alısma sorunun olmaz dolu ınsan var ızmırden ankaradan gelmıs olan. ha bıde sabancı bılkente takar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 kesinlikle sabancı bence..sistem süper 2 sene ortak okuyosun sonra seçiyosun.. keşke bütün üniversiteler öyle olsa.[signature][hline]Penthesilea, 21 Temmuz 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Aferim allah belalarını versin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bro$ürle felan olacak i$ değil gidip gozunle goreceksin yoksa çok aldanırsın ama bana kalsa Bilkent derim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Eno, 01 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: tabiki ankarada kalıp bilkente girmeyi [signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hadı bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Buyrun gelin... Sabancı'daki pati nüfusu baya artacak bu sene bakıyorum =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tabii ki bilkent bariz bilkent maddi durumum olsa bilkent e giderdim mesela ben bu sene İşletmeye puanım da yetiyor [signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem [Bu mesaj Prawler tarafından 01 Ağustos 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 zuhahahahah :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 puhahahah ?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 goren de senı ıkı unıversıtede de okumus, hoca kalıtelerını bılen bırı sanır ne bu kesınlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 buradaki her ama her insanla, su andan basliyarak sabaha kadar sabancinin turkiyedeki butun okullardan neden daha iyi oldugunu tartisabilirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bana mı diyorsun? ben benim seçimimi söylüyorum sadece hem Ankara'da oturcam, hem imkanım olcak hem de aldığım bu rezil puanla Bilkent'e gitmeyecem?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 :)) efsanee hakkaten en ufak sorusu nu olan varsa bir mesajj yeter[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bilkent derim[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ha kişiye göre değişir ben sevmedim sabancıyı, sevmem zorunda da değilim sadece kendi fikrimi belirttim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 prawler nerden cikardin sana soyledigimi once bir sor sanami soyledim, eger evet hayir dersem ondan sonra saldirmaya basla, senin mesajinin uzerine mesaj atma secenegim yok senin altina gelmis[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar