Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Seele said: karasakal cözemim benim olur o is hemen salma kendini. Simdi fransizca bilen birini bulacaksin. O sehirde bir cicekci arayacaksin sehir büyükse daha kolay olur isin. Yoksa yakindaki en yakin büyük sehire bakacaksin. Buldugun cicekci internet üzerinden kredikarti is yapan bir cicekci olacak. uzakliga ve cicege göre en fazla 30-40 euro. ayrica papatya gönder. hadi bakalim İşte bende bunu düşündüm topik açarkene. Amabu Fransız patiler topike bakarsa olur ancak. Kitao ve ayıcık fikirleride güzeldi. theresome yaparım belkide 3ü birarada
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vaniLLe said: fede said: insan kendisini iyi hissetmek veya başkasına iyi hissettirmek için neden çiçek alır lan. allahın otundan nası mutlu olunur ya ot sensin lan düsünceye bak. Ceset.
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kitap olmaz ayicik da olmaz fransizlar sert erkekleri sever. etrafinda yok mu hic fransizca bilen. az bisey bilse yeter.
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Seele said: kitap olmaz ayicik da olmaz fransizlar sert erkekleri sever. etrafinda yok mu hic fransizca bilen. az bisey bilse yeter. Ahah. Kız Türk Seele:D
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Azmodai said: Sert erkek istemissiniz, burdayim. Sen o malum Caddeye git bence:D Ne caddesi dem,iştin, o ile başıyordu galiba.:D
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 orada ipne de cok ama... almiyim ben sdf.
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Fransadaki olmazsa, Direk Berlin Memeler street'e yollayacağım zaten. Her ihtimale hazırlıklı olmak gerek:D @azmo; o dediğin erken boşanmış arap hatunlara takıl boşver erkkleri:D
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 carsafin altindan ne cikar bilemiyoruz ki.
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Artik ne cikarsa zevk almaya bakacaksin.
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok almiyim, kumar oynamaya degmez, tombala cekmeye devam ederim onun yerine ASDHADFG.
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Fransa yerleşimli Pati çıkarsa züper olur:D
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Nefr var, ama koskoca admin senin ciceginle ugrasmaz. bosuna bekleme =P
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ne demek uğraşamaz. Banlamaya gelince banlıyor, bir zahmet çocuğundan başını kaldırıp gariban patilerin kız derdiyle uğraşsın:D Altı üstü en fazla on dakkasını alır. Halkçı moderatör istiyoruzzzz!
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Azmodai said: orada ipne de cok ama... almiyim ben sdf. tamam işte yabancılık çekmezsin
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Werewolf said: Azmodai said: orada ipne de cok ama... almiyim ben sdf. tamam işte yabancılık çekmezsin Biliyorum çocukca, ama bunu yapmazsam içimde kalacak, sori; NE DEDİİİİİ, KAVGADA SÖYLENMEZ!! sdfsdf
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Werewolf said: Azmodai said: orada ipne de cok ama... almiyim ben sdf. tamam işte yabancılık çekmezsin o kadar guzel bozmussun ki comeback dusunemiyorum :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 çıhşarı.. LANBASGİT! ödeyecem parasını
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aquila said: oooo manyak laf manyak laf demeye gelmiştim.
Öne çıkan mesajlar