vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ne demek istiyosun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Seele said: karasakal cözemim benim olur o is hemen salma kendini. Simdi fransizca bilen birini bulacaksin. O sehirde bir cicekci arayacaksin sehir büyükse daha kolay olur isin. Yoksa yakindaki en yakin büyük sehire bakacaksin. Buldugun cicekci internet üzerinden kredikarti is yapan bir cicekci olacak. uzakliga ve cicege göre en fazla 30-40 euro. ayrica papatya gönder. hadi bakalim İşte bende bunu düşündüm topik açarkene. Amabu Fransız patiler topike bakarsa olur ancak. Kitao ve ayıcık fikirleride güzeldi. theresome yaparım belkide 3ü birarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 AGIR FELSEFE YAPIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vaniLLe said: fede said: insan kendisini iyi hissetmek veya başkasına iyi hissettirmek için neden çiçek alır lan. allahın otundan nası mutlu olunur ya ot sensin lan düsünceye bak. Ceset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kitap olmaz ayicik da olmaz fransizlar sert erkekleri sever. etrafinda yok mu hic fransizca bilen. az bisey bilse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Sert erkek istemissiniz, burdayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Seele said: kitap olmaz ayicik da olmaz fransizlar sert erkekleri sever. etrafinda yok mu hic fransizca bilen. az bisey bilse yeter. Ahah. Kız Türk Seele:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ama sert erkek seviyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Azmodai said: Sert erkek istemissiniz, burdayim. Sen o malum Caddeye git bence:D Ne caddesi dem,iştin, o ile başıyordu galiba.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 orada ipne de cok ama... almiyim ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ayicik al kiz senin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Fransadaki olmazsa, Direk Berlin Memeler street'e yollayacağım zaten. Her ihtimale hazırlıklı olmak gerek:D @azmo; o dediğin erken boşanmış arap hatunlara takıl boşver erkkleri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 carsafin altindan ne cikar bilemiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Artik ne cikarsa zevk almaya bakacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok almiyim, kumar oynamaya degmez, tombala cekmeye devam ederim onun yerine ASDHADFG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Fransa yerleşimli Pati çıkarsa züper olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Nefr var, ama koskoca admin senin ciceginle ugrasmaz. bosuna bekleme =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ne demek uğraşamaz. Banlamaya gelince banlıyor, bir zahmet çocuğundan başını kaldırıp gariban patilerin kız derdiyle uğraşsın:D Altı üstü en fazla on dakkasını alır. Halkçı moderatör istiyoruzzzz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Azmodai said: orada ipne de cok ama... almiyim ben sdf. tamam işte yabancılık çekmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Werewolf said: Azmodai said: orada ipne de cok ama... almiyim ben sdf. tamam işte yabancılık çekmezsin Biliyorum çocukca, ama bunu yapmazsam içimde kalacak, sori; NE DEDİİİİİ, KAVGADA SÖYLENMEZ!! sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 oooo manyak laf manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Werewolf said: Azmodai said: orada ipne de cok ama... almiyim ben sdf. tamam işte yabancılık çekmezsin o kadar guzel bozmussun ki comeback dusunemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 çıhşarı.. LANBASGİT! ödeyecem parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aquila said: oooo manyak laf manyak laf demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar