Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Seele said: @karasakal adres ver avrupadayiz senin adina veririm ver ayrica meme denmis. ne oluyoruzzzz yaa Başka kapıya, kızı mezara gömerim, ama başkasına vermem. Evet ilkel ve primitif canlıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 arkadas anca kizi kapana kadar merictir arkadaslar CAKAL KARASAKAL SENI, HADI BASARILAR, INSALLAH TURKIYEYE GELINCE KOLLARINA GIRER ;) ;) ;) smooth criminal seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Seele said: ayrica meme denmis. ne oluyoruzzzz yaa dostum öyle bi yer münihte gercekten var, benim ahlaksizligim deil. batinin ahlaksi.... http://maps.google.de/maps?hl=de&q=memeler+strasse+m%C3%BCnchen&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Memeler+Stra%C3%9Fe,+M%C3%BCnchen&gl=de&ei=8JbYS_j-M8-bONGMrIYH&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAgQ8gEwAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sustum. bu lafin üstüne bisi denmez artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 batının ahlaksızlığını mı aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 @karasakal avrupayi fetih etmen dilegiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abooo resimle yargiladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 nein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bence bildigin photo evidenced judgement oldu. Dikkatli dinlersen herkes sessiz... kimsede ses yok cunku susturdun. threadi kapatabiliriz. KARASAKAL CAKAL SENI, BASARILARINI DILERIM ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 darisi senin basina azmo,..,, sen de kaktüs yollarsin artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Yok abi, baktım Fiyatlara, istediğim gibi bir buket çiçek 150 bile değil 300e patlıyor. Şu anlık olmaz o iş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 karasakal 30'luk ama varya yillanmis sarap gibiydi. Neyse azmodai burda adami zinaya zorlamayayim. keserler sonra. günaha sokma bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 amazondan kitap filan yolla bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yıllanmış şarap kaygan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Hmm, bak bu aklıma gelmemişti. Kitap iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ayicik al, postayla yolla. önemli olan düsünmen :) ya da msnden sunu yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vaniLLe said: darisi senin basina azmo,..,, sen de kaktüs yollarsin artik :) sana yollayacam kaktusu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 karasakal cözemim benim olur o is hemen salma kendini. Simdi fransizca bilen birini bulacaksin. O sehirde bir cicekci arayacaksin sehir büyükse daha kolay olur isin. Yoksa yakindaki en yakin büyük sehire bakacaksin. Buldugun cicekci internet üzerinden kredikarti is yapan bir cicekci olacak. uzakliga ve cicege göre en fazla 30-40 euro. ayrica papatya gönder. hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vaniLLe said: Seele said: ayrica meme denmis. ne oluyoruzzzz yaa dostum öyle bi yer münihte gercekten var, benim ahlaksizligim deil. batinin ahlaksi.... http://maps.google.de/maps?hl=de&q=memeler+strasse+m%C3%BCnchen&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Memeler+Stra%C3%9Fe,+M%C3%BCnchen&gl=de&ei=8JbYS_j-M8-bONGMrIYH&sa=X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CAgQ8gEwAA hemen memelerden emlak bakmalı!!! -alo. ALO! Milliyet emlak? sizde memelerde ev ilanı var mı? +elbette! bizde her yerden ev var! -hemmen alıyorum o zaman! http://www.milliyetemlak.com/d/i/milliyetemlak.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Azmodai said: vaniLLe said: darisi senin basina azmo,..,, sen de kaktüs yollarsin artik :) sana yollayacam kaktusu <3 cöllerde su gibi özledim seni' de yazcan mi altina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 MSNden görüşüyorum zatende, MSNden istemiyorum. Power tuşuyla biten şeyler bana göre değil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 dasaanın bir esprisini daha gülerek savuşturduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Karasakal said: MSNden görüşüyorum zatende, MSNden istemiyorum. Power tuşuyla biten şeyler bana göre değil:D oo süper kondom reklamı sloganı olur lan bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 para kazanma umudumdu o reklamlar halbusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hayir, gulu seven dikenine katlanir, kaktusu seven bastan dikenlerini bilir... yazacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar