Farinal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Evde 2 bilgisayar var. aynı kablolu modeme kablo ile bağlı ikiside internete bu şekilde giriyor. birde kablosuz modem var. bu kablosuz modemide kullanmak istiyorum evde laptop yada wireless çeken alet olduğu zamanlar için. ikisinide aynı anda aynı internet için kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Sanırım portlu wireless modem almam lazım. fiyatları ne kadar acaba onların bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 eğer kablosuz modeminin access point özelliği varsa, iki modemi birbirine bağlayıp yapabilirsin modemin müşteri hizmetleriyle görüşürsen daha iyi yardımcı olabilir tabi markasına göre değişir eğer bu özellik yoksa tel hattını çoğaltman gerekir, onun için bi çeşit çoğaltıcı vardır diye tahmin ediyorum bi elektrikçiye danış derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 BENİM AYNAMA modem falan kuramazsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar