MeSh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Dün çok net ve güzel şekilde çalışan bilgisayarım, bugün ses kartını görmemeye karar verdi. herhangi bir video oynatmaya çalıştığımda inanılmaz takılarak ilerliyor. 1 saniyelik videoyu 5 saniyede falan gösteriyor, ayrıca ses yok. dün herşey okey iken bugün nasıl böyle bir sorun çıkmış olabilir? format atmadım, driver yüklemedim. nedir yani nasıl abi? kaldırıp parçalama noktasına gelmek üzereyim. ses kartının driver'ını sildim. tekrar yüklemeye çalıştığımda verdiği error mesajı şu; Setup is unable to detect a supported product on your system. Setup will now exit. kart anakarta düzgün şekilde oturmuş durumda ve yanındaki X-FI işaretindeki ışıklar falan yanıyor. zaten ellemedim abi bilgisayarı. dün kapattım. bugün açtım ve manzara bu.. herhangi bi fiziki darbeydi, kart kaymasıydı falan yalan. kısacası mantıklı bir çözüm aranıyor. saolun varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ya kartın bozulmuş ya da taktığın slot. başka pcde ya da slotta denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bozulmadı ya. gerizekalı win7 kartı hd audio device diye görüyor. binlerce mesaj var nette bu sorunla ilgili. çok enteresan gerçekten. tanıdığı ses kartını bi restartla tanımamayı başaran bir işletim sistemi ve sene 2010 falan.. yoktan yere iş çıkması ve benim kafayı yeme durumum. çok üzülüyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 uzulme. sen uzulursen ben uzulursem nasil gecer bu hayat. okut birine daha basic olan x-fi gamer al rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sözümü geri alıyorum. bozuk lan bu.. yarın gidip garantiye vercem.. ışığı çalışıyor bi tek. ışık ne lan?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bana ver garantiye verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ışık demiş şair. daha çok ışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ya ışığı da çalışmasaydı ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi geçen gün headsetten 5.1 e geçtiğimde de benim xp görmemeye başladı x-fi ımı. arkadaşı aradım slot değiştir dedi. bi alttaki pci a taktım direk gördü saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 baya baya araştırdım dün. win7 yüklüydü, pax software ile bu sorun çözülebiliyor dendi bi kaç yerde. indirdim ne gerekiyorsa. yemedi.. kasayı açıp pcie slotunu değiştirdim. üfledim ,ettim , sildim ,temizledim. yine yemedi. başlarım win7'sine deyip format attım. tozlanmış xp cd'mi buldum. yükledim ettim. herşeyi kurduktan sonra en son ses kartına geçtim. yine yemedi.. resmen bilgisayar evlatlıktan reddetti ses kartını. bende sinirlendim çıkardım fıstık gibi fatal1ty kartımı. onboard ses kalitesinde müziklerle çılgın atmaya başladım. çok iyi ses veriyor onboard. çok iyi. çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ışığı yanıyomu hala kartın ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ışığı da sönmüştür artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 söndürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yeni ışık geldi.. serviste arızaya ilişkin verilen detaylı bilgi: 'bozuk.' yapılan tamir : 'değişti.' bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar