SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Şimdi beyler baştan söyliim osbiri bırak zıhı zıhı diye coşmayalım eheh sivilce kremi almam lazım, fazla yok ama olan da gitsin durmasına gerek yok. Kullanıp memnun kaldığınız bi krem var mı, fiyat fazla önemli değil. Öyle ergen sivilcelerim yok, ama iyi bişey olsun krem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aksama sorup söyliyim arkadasım kullanıyodu böyle kırmızı kırmızı mı sivilceler yoksa ciddi osbir sivilcesi gibi mi tam bi anlatsana hatta bi eczaneye gidip sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Abi öyle ergen sivilcesi gibi değil. Belli bi bölgede yoğunlaşmıyor. Yanaklarımda bazen üst dudakta falan, alnımda falan oluyor. Oynuyorum kaşıyorum haliyle kabuk bağlıyor falan. İltihaplı falan değil, böyle kırmızı genelde ufak ufak şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 benzamycin ve cleocin t düzeltti benim yüzümü ama bence sen bi doktora git o versin sana ilaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 cleocin t için sürülüp güneşe çıkılınca leke yapıyor falan diyolar sözlükte hağnımfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 imex dıye bişey var onu deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 SeaGle said: cleocin t için sürülüp güneşe çıkılınca leke yapıyor falan diyolar sözlükte hağnımfendi mayıs haziran kullandım bi şimdi yine başladım ama öyle bişey olmadı bana, bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 dermatologa gorun bi istersen. her sivilce ayni degil cunku. karaciger yetmezligi de sivilce yapabiliyor hani (ekstrem ornek olarak), ya da hormonal dengesizlik veya stres kaynakli olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İmex kapatıcı abi kullanma bosuna yani cok bir yararı yok Cleocin deren o da yaraları kurutur yara gibi kalıyor.Ben kesin çözüm istiyorum diyorsan acnegun serisini kullan ben hepsini denedim en son bunda karar kıldım.Bu arada kalan izler icin contractubex kulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Necro said: İmex kapatıcı abi kullanma bosuna yani cok bir yararı yok Cleocin deren o da yaraları kurutur yara gibi kalıyor.Ben kesin çözüm istiyorum diyorsan acnegun serisini kullan ben hepsini denedim en son bunda karar kıldım.Bu arada kalan izler icin contractubex kulan İmex 23 ytl gibi bişiydi.cleocin 8 ytl.contractubex 50+.acgegunın ilaclari ise 20 ytl üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar