yav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://lu-keqian.com/Lu_Keqian_Sahte_Makale_Servisi/en_iyisi_bizde.html said: Sevgili Türk Doktora Öğrencileri ve YarDoçlar Ben, Lu Keqian, Çin Halk Cumhuriyeti Liuzhou şehrinde oturan bir bilim adamıyım. Bu sayfayı Türkler için hazırladım. Bir Türk arkadaşımın yardımıyla bu tercümeyi yaptım. Bildiğim kadarıyla Türk doktora öğrencileri ve YarDoçlar makale yazma sıkıntısı çekiyorlar. Bence her insan hayatının herhangi bir zamanında yazma sıkıntısı çeker. Çin’in değerli liderleri Mao Zedong ve Deng Xiaoping bile böyle sıkıntılar çekti. hahah bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 "Uzmanlık alanlarımdan bazıları: fizik, kimya, matematik, biyoloji, psikoloji, bilgisayar bilimleri, ve tüm mühendislik dalları." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 scam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abonesi olurum abi ben burann. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 asfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aslında makale için yardımcı olacak site açsak fena olmaz bak.. garip grup makaleler, bilgiler gerekiyor bazen. bulamıyorsun.. verelim parasını arasınlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 rezalet lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ne rezaleti hayat kurtarır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 cinin bilimin onemini anlamis olmasi ve turkiyede oalyin tam tersine islemesi gercekten uzucu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 senko said: ne rezaleti hayat kurtarır bu. adamlar dalga geçiyor resmen bizle ne hayatı. en fazla parayı alıp dolandırır o malları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2007/03/its-a-trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 içeriğini göremiyorum websence sokmuyor beni zararlı fln içerik diye ama bu tarz işlemler yapan Hindistan yerleşkeli firmalar fln var. Adamlara konuyu, gereken şeyleri vs. söylüyorsun adam sana araştırma yapıyorlar. Özellikle yarına yetişecek sunum fln gibi işlerde adamlara yolluyorsun sunumuna kadar yapıp ( ingilizce ) geri yolluyorlar. World is Flat diye bi kitapta okumuştum. Acayip yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 iyiymiş aslında bunun harbici çalışlanı lazım bana da ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 mao (tu) xiaoping (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 cinli gold farmer var bu niye olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 lagnnn o kadar tez yazdim nerdeydiniz = bulana o kadar o uyduruk hammadeleri bide numune hazirlarken flm tamamen xrd almadan random calistim eheh coguda catladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 o değilde bütün tezlerin pdf formatında bulaibleceğimiz bir sistem alzım.. kütüphaneye gidip fotokopi çektirmekten gına geldi lan.. bir de bir konu seçiyorum en az 6 tane tez çıkıyor.. eli kalem tutan tez yazmış o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 mühendislikte olsa o sistem çok güzel olur eeth, tıpçıların dediğin gibi bir platformu var herkes oraya yüklüyor makaleleri fln. 2hafta software quality metrics üzerine bi makale aradım bulamadım, bıraktım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar