Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lu Keqian Sahte Makale Servisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://lu-keqian.com/Lu_Keqian_Sahte_Makale_Servisi/en_iyisi_bizde.html

said:
Sevgili Türk Doktora Öğrencileri ve YarDoçlar
Ben, Lu Keqian,
Çin Halk Cumhuriyeti
Liuzhou şehrinde oturan bir bilim adamıyım.

Bu sayfayı Türkler için hazırladım. Bir Türk arkadaşımın yardımıyla bu tercümeyi yaptım. Bildiğim kadarıyla Türk doktora öğrencileri ve YarDoçlar makale yazma sıkıntısı çekiyorlar. Bence her insan hayatının herhangi bir zamanında yazma sıkıntısı çeker. Çin’in değerli liderleri Mao Zedong ve Deng Xiaoping bile böyle sıkıntılar çekti.

hahah bu ne be
Mesaj tarihi:
aslında makale için yardımcı olacak site açsak fena olmaz bak..

garip grup makaleler, bilgiler gerekiyor bazen. bulamıyorsun.. verelim parasını arasınlar işte
Mesaj tarihi:
içeriğini göremiyorum websence sokmuyor beni zararlı fln içerik diye ama bu tarz işlemler yapan Hindistan yerleşkeli firmalar fln var. Adamlara konuyu, gereken şeyleri vs. söylüyorsun adam sana araştırma yapıyorlar. Özellikle yarına yetişecek sunum fln gibi işlerde adamlara yolluyorsun sunumuna kadar yapıp ( ingilizce ) geri yolluyorlar.

World is Flat diye bi kitapta okumuştum. Acayip yani
Mesaj tarihi:
lagnnn o kadar tez yazdim nerdeydiniz
=

bulana o kadar o uyduruk hammadeleri
bide numune hazirlarken flm tamamen xrd almadan random calistim eheh coguda catladi
Mesaj tarihi:
o değilde bütün tezlerin pdf formatında bulaibleceğimiz bir sistem alzım.. kütüphaneye gidip fotokopi çektirmekten gına geldi lan.. bir de bir konu seçiyorum en az 6 tane tez çıkıyor.. eli kalem tutan tez yazmış o derece
Mesaj tarihi:
mühendislikte olsa o sistem çok güzel olur eeth, tıpçıların dediğin gibi bir platformu var herkes oraya yüklüyor makaleleri fln.

2hafta software quality metrics üzerine bi makale aradım bulamadım, bıraktım bende.
  • Yeni Oluştur...