Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 biz orospu cocuguyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 biliyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sonra annelerimiz namuslu hayatı seçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 köyde eşşekler teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: başlığı okuyunca dewamında "bi kız teklif etti !!" gelecek sandım, gelmemiş. ünivde kızlar teklif ediyor dediler, bekliyoruz hala işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi ben bitirdim uniyi, hani lan kizlar dedim, yuksek yapinca ediyolar olm dediler, iyi peki dedim yuksege basladim, 1 sene gecti hala bisey yok, kandiriliyoruz gibi gelmeye basladi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar