Phae Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bayadır metal dinlemiyordum, dinleyebildiğin az grup kaldı derken böyle tatlı şeyler çıkıyor mutlu oluyorum. Alcest, Amasoeurs ekolünden, temelleri 2003'te atılan grup. Daha yeni bi albüm çıkarmışlar anca. Böyle bi shoegaze, böyle bi akustik metal. Alcest'e kıyasla biraz daha shoegaze diyebilirim. Bütün vocaller clean, brutal yok. Fursy Teyssier: {Amesoeurs, Phest) Guitars, Bass, Vocals, Artistic stuff. Winterhalter: (Amesoeurs, Bahrrecht, Peste Noire) Drums. Audrey Hadorn: Vocals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 metal ne abi cocukmusunuz. hadi sen cocuksun bu konuya mesaj atıcak insanlardamı cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bugün mount and blade'te takımlı battle yaptık, Gökçen nerede, önden giden o yigit nerede diye hüzne bogulduk. Clanı olduk çalışıyoruz sen yoksun. Metal'e koyayım sana birşey olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 alcestin son albümü beğenmiştim şuna da bi bakayım geceleyin gideri var gibi bide metale konmaz ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egzts Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Alcest, blackgaze türünde geçiyor daha çok. Black metal ve shoegaze arası alt bir tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar