Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 BB kullanan tanıdığım insanlar crackli navigasyon programı peşinde koşuyordu. Buradan hareketle olmadığı sonucuna varabilirim belki. edit: http://uk.blackberry.com/devices/features/blackberry_maps.jsp free falan yazmıyor ama paralı da yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newcult Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hala iphone alan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 BB de BİS kullandığın sürece beleş navigasyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bunu duyduğum iyi oldu. berry için hangi bankaların programı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Esh said: bunu duyduğum iyi oldu. berry için hangi bankaların programı var ? Garanti, Yapı Kredi, İş Bankası, HSBC, Akbank, TEB, Denizbank, Albaraka Türk hiç birinin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ahuahuahu bu nasıl cevap be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Lafı üstüne iPhone a getirecektim de, blackberry topic inde oludğum geldi aklıma yarıda kesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 berry aslında o kadar işimi görüyor ki, yine de i phone a doğru kayıyorum. yani mail olayı çok önemli. komiktir ios ta google apps için mail senkronizasyonu androidden daha iyi abi. hatta daha yeni update gelmiş htc evo ya multi gmail acc support için. bi de üstüne işbankası ve garantinin ayfon aplikasyonları olması, benim gibi günde 5 kere "şuraya havale yap" diyen bir babanın oğlu için en mantıklı çıkış yolu gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 iPhone'un mail client ı BB den daha başarılı insanlarda öyle bir "blackberry=e-mail" dogması oluşmuş ki anlatamıyorum. iPhone da BB nin mail adına yapabildiği herşeyi yapabiliyor + çok daha kullanıcı dostu bir GUI ile. Blackberry de bir mailı zoomlamak ya da fotoların yüklenmesini sağlamak iPhone a kıyasla bildiğin angarya... Ya da maildaki bi parafı copy paste etmek... Bildiğin işkence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kurumda çalışıyosan bes falan veryolar zaten. artık olmazsa olmaz. ama ayda extra 30 lira vermek içimden gelmiyo bis için. bis almadan da bi anlamı yok. yani böyle bir saçma durum war. blekböride i os olsa heralde imbazor olurdu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Aldarion said: Esh said: bunu duyduğum iyi oldu. berry için hangi bankaların programı var ? Garanti, Yapı Kredi, İş Bankası, HSBC, Akbank, TEB, Denizbank, Albaraka Türk hiç birinin yok auahuahu abi süper ya çok güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://www.avea.com.tr/tr/sta/kampanyalar/bb9800.shtml?pagemenu=bkampanya.bb9800 buyrun. Avea vadofone ve turkcell'in iphone 4 atağına torch ile karşılık veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Aveanın yaptığı gelen ortaya sabriyle şut vurmak gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 benim istediğim tel bu ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 işadamı olmalısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 çakması olur benden anca onun :p exchange mailler filan daha rahat oluyor. Birde ben slide seviyorum telefonları ya. BB'ninde şu top, sonrada kare tuş geyiğine hastayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bu BB OS6 nın 9000 e gelme olasılıgı da var mı acep?varsa alıcam direk,net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Torch alan kullanan gören var mı? Hala avealara gelmemiş, gelince direk almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 daha ön kayıt yapmaya yeni başladı adamlar, tabiki gelmez :D avea'ya mı geçicem acep anlamadım bende :p şirket avea hat verio filan, kartalcell'i veririm onlara vermek zorunda kalmazlar aslında ama daha vermediler öyle bişey de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 elektronik mağazalarına falan da gelmemiştir dimi bu şimdi... bb storm kullanıyorum tam benlik telefon gibi duruyo torch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 pascalnouman said: bu BB OS6 nın 9000 e gelme olasılıgı da var mı acep?varsa alıcam direk,net. gelicek abi, ama tam 6.0 olmicak hybrid bir surum yapilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dun turkcell e gittim adımı yazdırdım 1.5 ay sonra torch geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 LuNiZ said: pascalnouman said: bu BB OS6 nın 9000 e gelme olasılıgı da var mı acep?varsa alıcam direk,net. gelicek abi, ama tam 6.0 olmicak hybrid bir surum yapilacak. aynen dedigin gibi oldu abi ark indirdi kurdu su an 5.8 olmus zamanla 6 olacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yalniz torch gelir gelmez almayin abi ben kullandim, 6.0 i su siralarki versionu cok keyifli degil. geldiginde mutlaka bugunki versionu ile kontrol edin, release-note larina bir goz gezdirin neler duzeltilmis sonra alin. sonra luniz bize 6 dedin super dedin bunun ekranda elini kaydirion menu azcik gec gelio, ona tiklion bole arka arkaya islem yapion azcik hantal gibi falan demeyin soliyim bastan :D edit: torch daki 6.0 dan bahsediorum, 9700 e gelicek olan leaked 6.0 ve 9000 deki hybrid 5.8/6.0 olayi farkli, o cihazlar icin hali hazirda optimize edilmis surumler geliyor, torch biraz aceleye gelmis, biraz tune gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar