Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackberry 6

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

berry aslında o kadar işimi görüyor ki, yine de i phone a doğru kayıyorum. yani mail olayı çok önemli.

komiktir ios ta google apps için mail senkronizasyonu androidden daha iyi abi. hatta daha yeni update gelmiş htc evo ya multi gmail acc support için.

bi de üstüne işbankası ve garantinin ayfon aplikasyonları olması, benim gibi günde 5 kere "şuraya havale yap" diyen bir babanın oğlu için en mantıklı çıkış yolu gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

iPhone'un mail client ı BB den daha başarılı insanlarda öyle bir "blackberry=e-mail" dogması oluşmuş ki anlatamıyorum.

iPhone da BB nin mail adına yapabildiği herşeyi yapabiliyor + çok daha kullanıcı dostu bir GUI ile.

Blackberry de bir mailı zoomlamak ya da fotoların yüklenmesini sağlamak iPhone a kıyasla bildiğin angarya... Ya da maildaki bi parafı copy paste etmek... Bildiğin işkence..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yalniz torch gelir gelmez almayin abi
ben kullandim, 6.0 i
su siralarki versionu cok keyifli degil.

geldiginde mutlaka bugunki versionu ile kontrol edin, release-note larina bir goz gezdirin neler duzeltilmis sonra alin.

sonra luniz bize 6 dedin super dedin bunun ekranda elini kaydirion menu azcik gec gelio, ona tiklion bole arka arkaya islem yapion azcik hantal gibi falan demeyin soliyim bastan :D

edit: torch daki 6.0 dan bahsediorum, 9700 e gelicek olan leaked 6.0 ve 9000 deki hybrid 5.8/6.0 olayi farkli, o cihazlar icin hali hazirda optimize edilmis surumler geliyor, torch biraz aceleye gelmis, biraz tune gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...