barbudos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 arkadaslar ben su an amerikadayim ve bu aleti alip almama konusunda kararsizim...ne dersiniz bi yardim edin yaw acele olanindan...saygilar saolun varolun....[signature][hline]No Woman No CRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbudos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bu arada adresi vermedim www.zvue.com burda internet pahali o yuzden arastirma yapamiyom yaw....saolun tekrardan[signature][hline]No Woman No CRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 güzel bişeye benziyor 145$fena deil ama yanında 1gb lık kart lzm olurdu bana boyle bişi alsam mesela yolculuga cıkarken sıkılmamak için atardım bi divx içine izlerdim yolda ek olarak foto makinemlşe cektigim fotoları içine atardım boylece makinenin hafızası la sınırlı kalamzdım yani bunlar için kullanırdım ben kendi hafızası olsa süper olurmus laptop hdd si gibi bi 10 veya 20gb hdd si olsa içinde kartları nekadarmıs onu ogrenmek gerek ve max kapasiteli kartı nekadar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbudos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 aleti aldim artık gectı:)))saouln kullanıyoru hos bısey 137 dolara aldım ben pazarlık falan:)))dah yenı geldfım ıstanbula denıcem sımdı[signature][hline]No Woman No CRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar