draedan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 office kullancam, browse edicem devamlı, multitask yapıcam, cantamda hergun sokaklarda turluycam yani hafif olsun, oyun olarak en fazla scummvm ile monkey island 2 oynuycam. filterlerim budur, var mı tavsiyeleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hp probook lara göz atabilirsin. uygun fiyatlı şeyler var ufak ve hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 netbook istiyorsan nokia booklet 3G'yi tek gecerim, en kaliteli netbook bence piyasadaki. laptop istiyorsan lenovo'lari cok seviyorum tma is laptopi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 lenovo ben kullanıyorum. şirkette lenovo veriliyor. modeline göre cidden güzel şey var. t400 modeli 14.1" güzel bi cihaz. onun bi altı x201,x301 falan dye gidiyo ama onlar fazla pahalı ve daha çok yönetici laptopu gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 vatan dan - http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=lenovo - baktim , 2.8 kg minimum , cok agir. Ben devamli laptop la 2 ofisim arasinda gidip geliyorum, +-2kg ariyordum agirlik olarak. dell ler nasil bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Netbooklar hakkında fazla bilgim olmadan artık şans mı diyeyim bir şekilde elime dell mini 10 geçti.( http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/inspiron-1012/pd.aspx?refid=inspiron-1012&s=dhs&cs=19 ) Kendisi hakkında nette bayağı bir olumlu oy almış kitlesi var. Ben ise bu netbook işini çok bilmediğim için birşey söylemem ama benimde hoşuma gitti çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 netbook larla ilgilenmiyorum aslinda, o kadar ufak isime gelmez, 13.1 ekran , 2 kg civarinda sadece is icin kullanacagim bir parca lazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Para limiti nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 probook'ları beğenmediysen compaq serisi var hp'nin, tam business laptopu öyle cancanlı tikky dizaynları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 netbook kalacaksa 10" altında bir şey alma güncel: neyboo nedir allah kahretmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 lenovo x200 ve x300 serilerine bak derim. tabi bütçen ne kadar bilmiyorum ama başarılı cihazlar gerçekten. çok sade çok hafif vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 13,3 falan al alacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 butce olarak 1.500 tl - 2.500 tl arasi dusunuyorum. 13`1 lik iyi gibi, daha dusugu kucuk olur, 2 yildir 15 kusur ekranli laptop kullaniyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dell.com dan bir suru model beyendim ve hicbiri turkiye de yok, mesela latitude e4300. dell turkiye ye soylesem istedigim modeli getirirler mi ? ya da disardan ismarlasam duzgun gelir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 lol yukardaki 2 mesaji farkli gunlerde ayni dakikada yazmisim. core2duo mu i3/i5 mi alsam karar veremiyorum !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 abi iş için diyosun i3/i5 diyosun. ne gerek var iş için kullanacaksan i3/i5 e? tabi arada fiyat farkı yoksa i3/i5 al ama gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 o yuzden arada derede kaldim ya , para siniri olmadigi icin daha guclu birsey mi olsa diye kafaya taktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 oyun oynamacaksan, 500milyon satırlı excel dosyası açmayacaksan gerek yok abicim. ha alim dersen daha uzun süre kullanabilirsin sadece o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar