Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar ısısı konusunda acil yardım

mclovin

Öne çıkan mesajlar

işlemcimin ısınıp kanapdığını düşünürken sıcaklıkları kontrol ettiğimde 60 derecenin üzerine çıkmadığını gördüm ve rahatladım fakat speedfan programını açtığımda şöyle bir sıcaklık ibaresi görüyorum.

buradaki 92 derece neyin nesi ya? anakart ile ilgili olduğunu düşünüyorum fakat hiç bir fikrim yok şu an.

biri beni bilgilendirirse ve çözüm sunarsa çok sevinirim.

Sosyal ağlarda paylaş

board nedir? gigabyte 790 lardan biriyse bu northbridge olmasi lzm , ama genelde sensor problemleri olabiliyor problem yasamamalisin.

kapanma problemin varda bundan mi oldugunu dusunoyrsun?
asus larda falan tmp2 mosfet sensoru olabilir, oyleyse 120 ler falan tehlikeli.

biraz problemin hakkinda ve board hakkinda bilgi detay ver.
Sosyal ağlarda paylaş

board gigabyte ga-ma78g ds3h

problemimde şu, oyun oynarken falan sıkıntı yok assassins creed 2 oynadım yarım saat kadar hiç bir sıkıntı olmadı. fakat demin vso convert x to dvd programında bir videoyu convert ederken yarısına falan geldiğinde bilgisayar kendini kapatıyor pat diye.

benim merak ettiğim, o 95 derecelik ısı normalmi bir kere?

artı olarak bu kapanmanın nedeni ne olabilir? ekran kartım 4870 stok fanla duruyor, onun ısındığını düşünmüyorum. işlemci ısınıyorsa eğer, anakartla uyumsuz olduğu için olabilir mi? bios update den sonra, cpu support listte 955e kadar desteklediği gözüküyor sitede fakat bilgisayar açılırken gayet 965 vs vs diye görüyor işlemcimi. delirmek üzereyim anakartımı ramlerimi komple satıp ddr3 destekli bir anakart alarak am3 yola devam edicem en sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...