DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Slmlar, aniden bu hatayla karşılaştım ( 0xc00000e9 ), google da araştırdım ama çözümü yok.Bilen var mı kesin bi çözüm belki nettekilerden farklı bi çözüm? Açıklamasıda budur : "Windows has encountered a problem communicating with device connected to your computer. This error can be caused to unpluging a removeable storage device such as an external USB drive which the device is in use, or by faulty hardware such as a h drive or cd Rom drive that is failing make sure any removeable storage is properly connected and then restart computer. If you continue to receive this error message contact the hardware manufactuter. Status: 0xc00000e9 Info: An unexpected I/O error occur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 çözüm yok yazmışım, aslında nette buldum ama onlar işe yaramadı.diz üstü bilgisayar buarada benim ki, Asus K50IN laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 os un kapanirken yarattigi minidumplara bakip sorun hangi noktada olusmus o raporlara bakmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ilgili rehber http://support.microsoft.com/kb/315263 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 o raporlara nasıl bakabilicem peki? hiç açılmyo şuanda, ne safe mode ne başka bişey , her seferinde aynı siyah ekran geliyo bu hata numarasıyla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 baska bir bootable medya veya hdd ile denemen lzm o halde. problem hdd de olabilir bilgisayarin boyle atarlandigina gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sanırım onda, hiçbişeye izin vermiyo şuanda, yarın götürüm teknik servise bi baksınlar :) saol yardımın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Io uzerindeki birseyin su koyverdigini soyluyor hata mesajı Takılı olan HDD, USB disk/bellek, CD/DVD rom olabilir, Cıkarılabilenleri cıkartıp deneyebilirsin, cıkarttıgında sorun cozuluyorsa o parcada sorun olabilir, HDD nin markasına gore diagnostic tool u olması vardır mutlaka bir test etmekde fayda var, eger cozmezse anakart ın USB voltajlarında yada Power Supply ın HDD besleyen uclarında falan sorun olabilir baktırmakta fayda var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 saol delucian , bilgiler için, laptop garantili olduğundan açmak istemiyorum parçaları denemek için.Hani yazılımsal bi problemi olsaydı gidermek için bişeyler yapabilirim diye düşünmüştüm ama sanırım donanımsal bi problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar