kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 xp makine var. evdeki wireless otomatik bağlanıyor ama uzun zaman geçtiğinden şifreyi hatırlamıyorum. kayıtlı olan wireless ağların şifresini gösterebilecek bir program olmalı. var mı bildiğiniz? arayüze girip bak demeyin o opsiyonum yok çünkü başkasının bilgisayarına müdahele edecem. win 7 olsa kendi otomatik gösteriyodu ama xp de o yokmuş. help plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html burdan buyur. acıklamaları iyicene oku ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 wpa olunca asci göstermiyo ya. neyse sanırım wep idi şifreleme kurtarmam gereken ağın. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 WPA olarak o gösterdiği hex keyleri sifre kısmına copy paste yapınca, gene giriyor wirelesse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 modeme reset atıp yeni şifre edinmeyi dene? programdan filan kolaydır yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 aslında bitusun dediğini soyleyecektim , da benim değil deyince birde modemin marka nedir diye bilmeyince yazmadım. O daha basit yol tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 yav onlar kolay yaparım da. modem benim değil bilgisayar benim değil. üst yöneticilerden biri için yapıyorum. modeme reset at hacı gibi bi çözümle gitmem hoş olmaz. neyse adamın wireless allahtan wep(yanlış hatırlamıyorsam). wep i gösteriyor program. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar