RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kursa gitmeden , evde kendi kendime ögrenmem mümkünmü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ispanyolca bilen biri yardim ederse evde ogrenebilirsin elinin altinda da internet var. geriye sadece azim kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Öğrenirsin,öğreniliyor,öğreniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 öğrenirsin. kelimelerin telafuzu çok kolay, 1 kur gittim ben gerçi çok çok iyi grammer yok tabikide. mantık olarak basit, hem de çok zevkli bir dil. sıkmaz pek almanca,fransızca igib. beni onlardan sıktı en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 duyduğun sürece,ki bu netten de olur öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Öğrendim. Okulda bide daha sonradan 3.kur ders aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bir de rosetta stone mu ne oyle bi program var amerika'da, burda bulunuyor mu bilmiyorum ama baya basarili diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Sinyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 -que'tal? -bien. -que'tal? -muy bien! -que'tal? -muy mal... Iphone applicasyonundan 10 dk da öğrendim bu kelimeleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 rosetta stone var tavsiye ederim ben bu programla bayağı birşey öğrendim şimdi okulda alıyorum ispanyolca ayrıca www.busuu.com www.livemocha.com www.ispanyol.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 busuu.com bu konuda harika. Live olarak milletle konuşabiliyorsunuz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirmemik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 onun yanında muhakkak www.spanishdict.com 'a bak. sözlük olmasının yanı sıra ders videoları vesaire de var. dil öğrenmekte kesinlikle tek etken istek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 michel thomas diye arat. bi sürü dilde dersleri var böyle kendi kendine öğrenmek için falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar