BlindArcher Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 siteye giriş yapabiliyormusunuz acaba? otomatik ödemenin hata verdiği maili alınca siteye giriş yapmak istedim fakat login olmuyor. 2 gündür düzelmeyince sorunu merak ettim. Bilgisi olan var mı?
BlindArcher Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ben siteye girdiğimde o çark dönüyor sadece :P. Login bölümü bile bir kaç dakika sonra açılıyor. Giriş yapmaya kalkınca öyle bir hesap olduğunu kabul edip giriş yapmaya çalışıyor fakat herhangi bir işlem olmuyor. O halde yurt dışı çıkışları ile ilgili. Gayrettepe pop da sorun görünüyor ora ile alakalıdır o halde. Benim çıkış yaptığım routerda felan sorun vardır :P Herneyse ilgin için teşekkürler.
BlindArcher Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sorun goa ile alakalı çıktı :P. Adamlar o kadar safki bir işi düzgün yapamazlar. Birkez daha bunu onayladıkları için kendilerine hayranlığım biraz daha arttı. Kısaca benzeri sorunu yaşayan olursa, kullandığı tarayıcının uyumluluk modu varsa aktif etsin.
Öne çıkan mesajlar